Hoppa till innehåll
Nordisk Återvinning logotyp

HR/HMSK chef till Nordisk Återvinning

Drivs du av att jobba med HR och arbetsmiljö? Nu söker Nordisk Återvinning i Göteborg en HR/HMSK chef.

Vill du vara med och driva personal och arbetsmiljöfrågor? Är en bra kultur på arbetet viktigt för dig? Här får du chansen att påverka och skapa en vinnande kultur samt upprätta processer och policys. Bli en del av Nordisk återvinning och jobba aktivt med personalfrågor blandat med säkerhet och arbetsmiljö.
Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Rollen innebär ett helhetsansvar för verksamhetens övergripande HR/HMSK frågor för Sverige och Norge. Du blir en nyckelspelare i en framtidsbransch och får bra kollegor i en organisation som präglas av våra fyra värden - entreprenörskap, proaktivitet, ansvar och laganda.

Dina arbetsuppgifter
 • interna och externa revisioner, rapporter och uppföljningar
 • upprätta mål för personal gällande hälsa, miljö och kvalitet
 • följa upp så att verksamheten efterlever avtal, lagstiftning och interna styrande dokument
 • förankra värderingar, ledarriktlinjer, vision och mål i organisationen
 • driva fackliga förhandlingar
 • upprätthålla verksamhetens ledningssystem samt personal och ledarhandböcker
 • förankra koncernens policy och riktlinjer i verksamhetens
 • arbeta med systematiskt arbetsmiljöarbete
Värt att veta

Du kommer att ha din placering på vårt kontor i Mölndal. Det kan förekomma resor inom tjänsten för att besöka de olika driftsenheter. Möjlighet till hybridarbete ges vid behov. Nordisk Återvinning Service AB blev etablerad senhösten 2011 som en helägt dotterbolag till Norsk Gjenvinning Renovasjon AS. Norsk Gjenvinning-koncernen är Norges största aktör inom avfall och återvinning. Vi levererar renhållningstjänster till kommuner och interkommunala avfallsföretag i hela Sverige.

Våra förväntningar
 • god erfarenhet av rehab, lön, personal och fackliga förhandlingar
 • du är bra på att förmedla och kommunicera information , både muntligt och skriftlig
 • erfarenhet av arbete som HR chef
 • du har arbetat med systematiskt arbetsmiljöarbete
 • för att trivas i rollen och ta dig an uppgifterna på ett bra sätt bör du vara strukturerad och proaktiv
 • relevant utbildning inom HR och arbetsrätt är önskvärt
 • erfarenhet av arbetsmiljöarbete
Intresserad?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson
Paula Claesson
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
02 apr. 2023 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare