Hoppa till innehåll
Order Management Specialist
till vår verksamhet i Göteborg

På Nordic Water brinner vi för vårt arbete. Vi vet hur viktigt det är.

Många tar rent vatten för givet och tror att det finns i obegränsade mängder. Så är det tyvärr inte. Globalt sett är rent vatten en bristvara, men det behöver det inte vara. Om vi tar hand om det vatten vi har på bästa tänkbara sätt, så får vi det att räcka till alla.

Vill du vara med och bidra till en renare värld?

Om oss
På Nordic Water har vi arbetat för effektivare vattenrening sedan 1962. Idag erbjuder vi marknaden ett brett utbud av utrustning och system för stora och små vatten- och avloppsreningsverk samt industrier. Vi är ett renodlat ingenjörsföretag med en passion för att utveckla originalidéer och tekniska lösningar som revolutionerar vår bransch. Vi erbjuder en tjänst med stora möjligheter att själv påverka arbetssätt och rutiner, och det lämnar stort utrymme för eget ansvar och utvecklingsmöjligheter.

Huvudsakliga arbetsuppgifter & ansvar/befogenheter
Som Order Management Specialist kommer arbeta med orderhantering med datainmatning i affärssystem, en manuell process för att mata in relevanta detaljer för en kundorder in i ERP-systemet (Pyramid). Detta inkluderar hantering av artikel- och ritningsnummer, leveranstid, kostnader för respektive säljpriser, leverans- och betalningsvillkor samt ordererkännande till kund.

I rollen som Order Management Specialist kommer också arbeta med:

  • Artikel- och produkthantering med kostnader i ERP-systemet
  • Kommunicera och samordna med försäljning, projektledning och andra interna avdelningar
  • Följa upp utgående fakturering
  • Föra register och följa upp kundinteraktioner och transaktioner

Du arbetar kontinuerligt med att förbättra processer, rutiner och verktyg samt kvalitetsförbättringar.

Placering på huvudkontoret i Göteborg.

Din profil

  • Kommersiell erfarenhet
  • Vana av orderhantering i affärssystem, en fördel med kunskap i Pyramid
  • Erfarenhet av CRM-system är meriterande
  • Eftergymnasial utbildning eller motsvarande erfarenhet, gärna teknisk sådan
  • Erfarenhet från kommersiell projektverksamhet, gärna internationell
  • Engelska i tal och skrift

Som person är du välorganiserad, lösningsfokuserad och prestigelös, det är också viktigt att vara samarbetsvillig och kommunikativ.

Kontakt

För ytterligare information om tjänsten kontakta PMO Manager Gustav Jansson på 0705927770.

Urval sker löpande, välkommen med din ansökan snarast!

Nordic Water Products AB utvecklar, tillverkar och levererar maskiner och utrustning för vatten- och avloppsvattenrening. Vi har många års erfarenhet och är världsledande inom våra specialområden med DynaSand kontinuerliga sandfilter, Johnson lamellseparator, DynaDisc skivfilter, Meva fingaller, Zickert slamskrapor samt Sobye bandfilter.

Vi erbjuder såväl enskilda maskinkomponenter som integrerade system och lösningar. Vi har huvudkontor i Göteborg samt kontor och serviceenheter i Stockholm, Mariestad, Klippan och Fjärås. Våra produkter säljs över hela världen genom ett nätverk av representanter och återförsäljare. Nordic Water omsätter ca 600 miljoner SEK och har ca 200 anställda. För mer information om företaget se: https://www.nordicwater.com/sv/.

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
06 maj 2023 (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Denna rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering som är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och IT. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare