Hoppa till innehåll
Ansök nu

Inköpare
till vår verksamhet i Göteborg

Vår vision - Rent vatten till alla!

Många tar rent vatten för givet och tror att det finns i obegränsade mängder. Så är det tyvärr inte. Globalt sett är rent vatten en bristvara. Men det behöver det inte vara. Om vi tar hand om det vatten vi har på bästa tänkbara sätt, så får vi det att räcka till alla. Vi är stolta över att göra skillnad för miljön, vårt mål är att leverera hållbara ansvarsfulla produkter utan att äventyra framtida generationer.

Vill du vara med och bidra till en renare värld?

I tjänsten som inköpare erbjuds du möjlighet att arbeta mycket självständigt inom ansvarsområdet. I rollen kommer du ha många kontaktytor med kunder både i Sverige och utomlands, men även internt mot inköp, konstruktion, serviceavdelningen m.fl. Det innebär att du kommer att fungera som spindeln i nätet både externt och internt.

Vi ger våra medarbetare stort ansvar och många utvecklingsmöjligheter. Nordic Water är ett stolt bolag med en öppen och dynamisk arbetsplats med många trevliga kollegor som alla bidrar till en bättre värld. 

Dina arbetsuppgifter som inköpare blir i första hand:

 • teknisk produkthandläggning
 • handlägga inköp till underleverantörer och verkstäder, både mot projekt och lager
 • produktberedning i vårt ERP-system
 • följa upp tillverkning, kvalitet och leveranstider samt hjälpa till att förhandla priser
 • hantera kostnadskalkyler och prislistor, tidtabeller samt leverans- och avtalsvillkor
 • leverera godset EXW till projekthandläggare med information om innehåll, leveransdag osv.
Tillkommande arbetsuppgifter i samarbete med strategiskt inköp:

 • leverantörsansvar för vissa av Nordic Waters leverantörer
 • avtalsförhandling (främst supply- och prisavtal)
 • medverka i offertstadiet
 • söka nya leverantörer/tillverkningsmetoder
Din profil
Till rollen som inköpare söker vi en noggrann person med positiv inställning och förmåga att självständigt lösa även komplicerade uppgifter. Det är extra meriterande om du redan har fördjupade kunskaper av produktion och tillverkning inom verkstadsindustri.

Som person är du engagerad, ansvarstagande och strävar alltid efter att göra det bästa för kunder och kollegor. Du trivs i en växande verksamhet och tycker om att vara en aktiv del i att skapa struktur och arbetsprocesser. För dig är laget viktigare än jaget, detta är en förutsättning för att vi ska lyckas nå våra gemensamma mål. 

För att lyckas i tjänsten har du:

 • erfarenhet av inköp och vana att kommunicera med leverantörer
 • kännedom om verkstadsteknik, tunnplåt samt rostfria material
 • förmåga att skapa tillfredställande samarbete med leverantörerna där bra produkter levereras till rätt pris
 • goda kunskaper i engelska i både tal och skrift
 • goda kunskaper i Office-programmen
 • erfarenhet av produktionsberedning och inköpsarbete i ERP-system
 • körkort
För rätt person erbjuder vi anställning i en sammansvetsad arbetsgrupp i ett framgångsrikt och lönsamt företag där huvuddelen av försäljningen sker utanför Sveriges gränser. Grunden i vår verksamhet är våra kärnvärden W.E.T. - Winning Spirit, Engagement, Teamwork, och vi lever som vi lär. 

Anställningsort: Göteborg. Möjlighet att arbeta vissa dagar i Kungsbacka.

Kontakt
För ytterligare information om tjänsten kontakta Mattias Holmberg, Procurement Manager på Nordic Water, på 0730-94 48 24.

Låter det intressant? Skicka din ansökan via länken nedan. Då urvalsprocessen kommer att ske löpande vill vi ha din ansökan snarast.

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Nordic Water utvecklar, tillverkar och levererar maskiner och utrustning för vatten- och avloppsvattenrening. Vi har många års erfarenhet och är världsledande inom våra specialområden med Dynasand kontinuerliga sandfilter, Johnson lamellseparator, Sobeys bandfilter, Dynadisc skivfilter, Meva fingaller samt Zickert slamskrapor. Vi erbjuder såväl enskilda maskinkomponenter som integrerade system och lösningar. Nordic Water är sedan februari 2021 en del utav Sulzer AG. Vi har huvudkontor i Göteborg samt kontor och serviceenheter i Mariestad, Klippan och Kungsbacka, Spanien, Tyskland, Holland, Norge och Kina. Våra produkter säljs över hela världen genom ett nätverk av representanter och återförsäljare. Nordic Water omsätter ca 650 miljoner SEK och har ca 200 anställda.

Läs mer om oss på www.nordicwater.com/sv eller www.sulzer.com

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
12 juli 2023 (44 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Denna rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering som är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och IT. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare