Hoppa till innehåll
Njie logotyp

Key Account Manager till NJIE i Göteborg

Ansök nu
Nu söker vi en Key Account Manager!
Vi erbjuder en unik möjlighet att utifrån en stabil bas, vara delaktig i att fortsätta bygga upp och utveckla NJIE och våra varumärken. Vi söker en Key Account Manager som vill vara med och driva utvecklingen framåt hos våra största nyckelkunder inom dagligvaruhandeln. Som Key Account Manager på NJIE ansvarar du för att utveckla och bearbeta våra nyckelkunder Målet är att skapa ett långsiktigt och strategiskt samarbete med kunden genom att utveckla försäljning, lönsamhet och aktiviteter för våra produkter. Vi är ett snabbväxande bolag, så det finns möjlighet att utvecklas inom bolaget.

Ansvarsområden
  • Leda och vara delaktig i aktivitetsplanering, avtalsförhandling, sortiment och kategoriprojekt.
  • Implementering och uppföljning av planer, genomförande och analys av kampanjer för att optimera företagets försäljning.
  • Utveckla samarbetet med kunden i syfte att skapa lönsamma, långsiktiga affärer samt säkerställa våra möjligheter att bli en prioriterad partner.
  • Säkerställa att centralt överenskomna aktiviteter genomförs hos kund.
  • Utveckla och bibehålla goda kundrelationer.
  • Aktivt bevaka marknadernas trender, förändringar och konkurrenter för att säkra att lämpliga strategier implementeras och kommuniceras
Kvalifikationer
Vi söker dig som har en väl dokumenterad erfarenhet av försäljning och marknadsföring, minimum 5 års erfarenhet av en för tjänsten relevant roll. Du har en eftergymnasial utbildning, gärna från högskola, alternativt IHM eller motsvarande. Du arbetar som Key Account Manager, Category Manager eller som Business Controller med en god erfarenhet av FMCG. Du har en djup förståelse för hur försäljning sker genom insikt om kategoriutveckling samt en förståelse för omvärldstrender. Du är van att arbeta med större kedjekunder där du ansvarat för centrala avtal med inköpare och är väl insatt i dessa processer. Vi ser gärna att du har erfarenhet av dagligvaruhandeln alternativt fackhandel, så som hemelektronik, sportfack eller byggfackhandeln. Du har en mycket god analytisk förmåga med ett stort intresse av att analysera siffror.

Du har lätt för att skapa kontakt och bygga kundrelationer med en stark drivkraft att göra affärer. Du är noggrann, strukturerad och har god analytisk förmåga med ett intresse av att analysera siffror, statistik för att maximera affären. Du har goda kunskaper i Officepaketet med fokus på Excel. Vi jobbar internationellt så du behöver kunna kommunicera på engelska i både tal och skrift.

Fuel Our Culture!
På NJIE har du möjlighet att arbeta i en mindre, snabbrörlig organisation med högt tempo där man ibland får vara beredd att hjälpa till utanför sitt ansvarsområde. Vi välkomnar kreativitet och nya sätt att anta spännande utmaningar. Hos oss får du vara med att påverka utvecklingen framåt. På NJIE lever vi en helhjärtad kultur i ett högt tempo där vi förenar mod och engagemang med drivkraft och delaktighet. Här lovar vi spännande uppdrag som både utvecklar dig själv och våra varumärken till helt nya nivåer! Ren kämparanda har tagit oss hit. För om det är något historien har lärt oss så är det att inga barriärer är för stora för att brytas ner. Med passion för kost och träning vill vi ge våra kunder samma bränsle och energi för att tackla sina utmaningar i vardagen!

Ansökan
Vi samarbetar med rekryteringsföretaget Your Talent, ansök på www.yourtalent.se För ytterligare information kontakta rekryteringskonsult Johan Sjöberg på 0761-709851 eller via mail johan.sjoberg@yourtalent.se

Vi arbetar med löpande urval vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan snarast möjligt.
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
16 juni 2023 (10 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

NJIE Foods är ett innovationsdrivet företag med huvudkontor i Göteborg. Verksamheten grundades 2008 och har under kort tid gjort succé på den nordiska marknaden med bland annat produktvarumärkena ProPud och Lowcaly. Nu är det dags att växla upp för framtiden, utveckla nuvarande produktkategorier och samtidigt lansera en rad nya koncept inom better for you- foods. Vår ambition handlar om att utmana det invanda och med full kraft erbjuda marknadens godaste "bränsle" för alla som älskar träning - och vill njuta av ett hälsosammare liv. På vårt företag lever vi en helhjärtad kultur i ett högt tempo där vi förenar mod och engagemang med drivkraft och delaktighet. Om du vill vara med på vår framtidsresa har du möjlighet att nå dina mål och visioner. Läs mer på www.njie.com

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare