NIO House Specialist

NIO House Specialist

Vill du vara med och driva ett samhällsviktigt förändringsarbete genom att vara med och lansera ett högteknologiskt och innovativt premium varumärke inom segmentet EV- fordon? På NIO letar vi de bästa talangerna som ska vara en del av det team som ska driva NIOs utveckling och göra skillnad. Vi söker ambitiösa, lösnings- och teamorienterade människor som sätter våra "users" i förarsätet.

Du kan självklart komma från fordonsbranchen men vi letar även brett från alla typer av bakgrunder. Därför välkomnar vi även sökanden från ett spektrum av brancher, exempelvis från telekom - rese – upplevelse – hotell - eller tech-sektorn.

Vad innebär rollen som NIO House Specialist?

 • Värdeetablering - I det dagliga arbetet ska du representera NIOs värderingar som vi förmedlar till våra NIO users. Fokus ligger på att ta ägandeskap och agera förebild för varumärket.
 • Outreach - Deltaga på mässor och andra relevanta evenemang där det finns potential att stärka vårt varumärke.
 • User experience - Skapa en extraordinär, "out of this world" upplevelse för NIOs users. Säkerställa att user upplevelsen alltid överträffar förväntningarna.
 • User growth - Bistå NIOs Sales Advisors att konvertera en potentiell NIO user, till en user i NIO familjen och att i den processen se till att potentiella users får en upplevelse över förväntan i vårt NIO House.
 • Skapa starka relationer till NIO users - Genom att etablera långsiktiga och stabila relationer med partners och users. hjälpa users att lösa problem, hjälpa mindre nöjda users för att sedan fördjupa den känslomässiga kopplingen mellan varumärket och våra users.

Drift- och effektivitetsutveckling
 • implementera driftsstandarderna för NIO house och de olika scenarierna för NIO-utrymmet samt säkerställa en smidig drift av varje fysisk del och funktionella moduler i våra NIO Houses.
 • Övriga ansvarsområden - Efter verksamhetsutveckling och behov, fullgöra andra uppgifter baserat på ledningens direktiv.

Vem är det vi söker:
 • Du är en person som förstår innebörden av att sätta users (kunden) först.
 • Flerårig erfarenhet med varuhandel och premiumprodukter och ett brinnande intresse för EV-bilar.
 • Potentiell bakgrund från event management, alternativt som promoter
 • Du är en person som förstår att kundservice inte bara är en avdelning inom ett bolag, men ett sätt att vara och en personlig stil för hur du bemöter människor, såväl fysiskt som digitalt.
 • Du är öppensinnad och lättsam att kommunicera med.
 • Att jobba i team är för dig naturligt att göra och du trivs i teambaserade miljöer.
 • Du har en vinnarmentalitet med glimten i ögat, men med en stark service-orienterad mentalitet.
 • Du är en person med hög grad av positivitet och ambition

Krav:
 • Möjlighet till att jobba vardagar och helger
 • Giltigt körkort
 • Flytande Svenska i tal och skrift
 • Fullständig gymnasieutbildning samt eftergymnasial utbildning ett plus
Mer info
Email Mejla NIO
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 16 mars 2023 (48 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej Sverige, vi är NIO.
Vi erbjuder nästa generations smarta och högpresterande elfordon i premiumsegmentet.

Blue Sky Coming beskriver vår filosofi om en ljusare och mer hållbar framtid. Det är det som driver oss – varje dag, över hela världen. Vill du följa med på en spännande och rolig resa där vi tillsammans gör stor skillnad?

Vilka vi är
NIO är en innovativ pionjär och ledande tillverkare av elfordon. Vi grundades 2014 och är idag noterade på tre börser, New York, Hong Kong & Singapore. Vårt uppdrag är att bygga en community baserad på intelligenta elbilar som skapar glädje & entusiasm där vi och våra användare utvecklas tillsammans med användarna.

Allt handlar om våra användare
Bilindustrin står inför radikala förändringar. I synnerhet ligger fokus på olika användarupplevelser och innovation av teknologier. Vi ger våra användare en ny, smidigare definition av konceptet "att vara bilägare".

Framtiden är nu
På NIO utmärker vi oss genom våra kontinuerliga tekniska innovationer, såsom våra ledande batteribytesteknologier, "Battery as a Service" eller BaaS, som vi kallar det i dagligt tal. Det gäller även våra unika autonoma körtekniker och "Autonomous Driving as a Service", som vi har kallat ADaaS. Dessutom sticker alla våra modeller ut med sin tilltalande design och höga kvalitet. En kvalitet som ger våra användare några av de bästa garantivillkoren och tjänsterna på marknaden.

Nu är det dags
2022 blir året då NIO verkligen expanderar med raketfart. Vi kommer att etablera oss under de kommande åren i ett stort antal europeiska länder – och Sverige redan i år. Se mer om oss och vårt unika koncept på www.nio.com.