Leveransspecialist

Leveransspecialist

Vill du vara med
och driva ett samhällsviktigt förändringsarbete genom att vara med och lansera ett högteknologiskt och innovativt premium varumärke inom segmentet EV- fordon?
På NIO letar vi de bästa talangerna som ska vara en del av teamet som ska driva
NIOs utveckling och göra skillnad. Vi söker ambitiösa, lösnings- och teamorienterade människor som sätter våra "users" i förarsätet.

Du kan självklart
komma från fordonsbranchen men vi letar även brett från alla typer av bakgrunder. Därför välkomnar vi även sökanden från ett spektrum av brancher, exempelvis från telekom - rese – upplevelse – hotell - eller tech-sektorn.

Vad ska du göra i rollen som leveransansvarig?
 • Skapa och bygga relationer med potentiella samt befintliga NIO-users, och säkerställa maximal user satisfaction.
 • Planera samt utföra leveranser och återlämningar av bilar med precision och på avtalad tid.
 • Användning av moderna & relevanta digitala kanaler för att stödja samt kommunicera med NIOs users.
 • På ett representativt sätt träffa och interagera med users, via både fysiska samt digitala möten.
 • Bygga upp en lojalitetsbank genom att t.ex uppmärksamma viktiga dagar hos våra users, årsdagar eller andra händelser.
 • Ständigt förbättra user satisfaction och skapa intresse för NIOs produkter & innovationer.
Vilka egenskaper ser vi hos dig?
 • User (kund) fokus - Du är besatt av att tillhandahålla NIOs users den bästa upplevelsen för att uppnå maximal user satisfaction.
 • Du är passionerad för ditt arbete och flexibel.
 • Du är beredd att jobba extra under vissa perioder.
 • Ambition - NIO växer med raketfart och möjligheterna att du växer med NIO är stora, såväl nationellt som internationellt.
 • Du är strukturerad - Du arbetar strukturerat och disciplinerat i din personliga uppföljning av NIO users som finns i din pipeline.
 • Du förmedlar positiv energi - Hög energinivå med positiv attityd som du alltid delar med dig av till dina kollegor och till våra users, med en egen förmåga att få saker gjort och där du trivs i en dynamisk, snabbt växande organisation.
 • Du uppvisar medmänsklighet och empati - Du är en personkännare, du har lätt för att förstå vad andra människor går igenom och har även lätt för att relatera till andra människor som du möter, fysiskt såväl som digitalt.
 • Du har ett brinnande intresse för ditt jobb och din arbetsgivare - Du är passionerad och gillar innovativa, högteknologiska produkter som bidrar till en positiv omställning för hur vi transporteras, där denna passion skall förmedlas till våra users.
Krav:
 • Möjlighet till att jobba vardagar och helger
 • Giltigt körkort
 • Flytande Svenska i tal och skrift
 • Fullständig gymnasieutbildning samt eftergymnasial utbildning ett plus
Mer info
Email Mejla NIO
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Butik, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 17 mars 2023 (44 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej Sverige, vi är NIO.
Vi erbjuder nästa generations smarta och högpresterande elfordon i premiumsegmentet.

Blue Sky Coming beskriver vår filosofi om en ljusare och mer hållbar framtid. Det är det som driver oss – varje dag, över hela världen. Vill du följa med på en spännande och rolig resa där vi tillsammans gör stor skillnad?

Vilka vi är
NIO är en innovativ pionjär och ledande tillverkare av elfordon. Vi grundades 2014 och är idag noterade på tre börser, New York, Hong Kong & Singapore. Vårt uppdrag är att bygga en community baserad på intelligenta elbilar som skapar glädje & entusiasm där vi och våra användare utvecklas tillsammans med användarna.

Allt handlar om våra användare
Bilindustrin står inför radikala förändringar. I synnerhet ligger fokus på olika användarupplevelser och innovation av teknologier. Vi ger våra användare en ny, smidigare definition av konceptet "att vara bilägare".

Framtiden är nu
På NIO utmärker vi oss genom våra kontinuerliga tekniska innovationer, såsom våra ledande batteribytesteknologier, "Battery as a Service" eller BaaS, som vi kallar det i dagligt tal. Det gäller även våra unika autonoma körtekniker och "Autonomous Driving as a Service", som vi har kallat ADaaS. Dessutom sticker alla våra modeller ut med sin tilltalande design och höga kvalitet. En kvalitet som ger våra användare några av de bästa garantivillkoren och tjänsterna på marknaden.

Nu är det dags
2022 blir året då NIO verkligen expanderar med raketfart. Vi kommer att etablera oss under de kommande åren i ett stort antal europeiska länder – och Sverige redan i år. Se mer om oss och vårt unika koncept på www.nio.com.