Hoppa till innehåll

Tekniker
Göteborg

Vi står inför en mycket spännande period av tillväxt inom vätgasindustrin där vår insats gör skillnad. Vi söker nu flertalet tekniker som kan ta ansvar för installation och service på våra energisystem. Då du kommer in i en expansiv fas finns det stora utvecklingsmöjligheter både personligen och i din position inom företaget. 

Värt att veta om oss
Nilsson Energy är ett energibolag baserat på vätgas. År 2020 utsågs det till världens bästa varumärke för gas och väte av International Charge Energy Awards. Motivationen ”Handling talar högre än ord” sammanfattar företagets DNA och dess beprövade erfarenhet och banbrytande projektleveranser.

Under de kommande åren kommer Nilsson Energy att snabbt skala upp sin verksamhet med leverans av nya decentraliserade containerbaserade vätgaslösningar. Vi kommer också att producera grönt väte för en rad olika ändamål och leverera nya skräddarsydda projekt. Slutresultatet; utsläppsfri energiförsörjning och mobilitet.

Vad har Tomas Hansson, tekniker, att säga om tjänsten och företaget?

”Jag har arbetat som tekniker på Nilsson Energy ett år nu och arbetade innan dess som servicetekniker i 16 år. Jag valde att börja hos Nilsson Energy då det verkade vara ett spännande bolag som arbetade med spännande teknik i en framtidsbransch. Det är ett mycket varierat arbete, då vi är i uppstartsfasen, vilket gör att jag gör allt möjligt som montering, byggnation och underhåll av vätgassystemen, både på vår monteringsanläggning i Säve och ute på anläggningarna hos kund.” 

Läs mer om livet på Nilsson Energy på https://career.masterhelp.se/nilsson-energy

Arbetsuppgifter
Du kommer in i ett ungt bolag inom en snabbväxande bransch, vilket innebär att du kommer att ha en bred och viktig roll på företaget med stort eget ansvar. Du kommer att arbeta med allt ifrån installation till service och underhåll av våra energisystem i nära samarbete med projektledare och övriga tekniker inom bolaget.

Arbetet är i hög grad praktiskt och du är ute på fältet större delen av din arbetstid där resor med övernattning kommer att vara vanligt förekommande. Arbetsområdet är idag främst Sverige men kan på sikt även bli uppdrag utomlands. Vi har kontor och monteringslokal i Göteborg.

Exempel på arbetsuppgifter som ingår i rollen:

  • Installationsarbete
  • Förebyggande och avhjälpande underhåll
  • Modifikationer och uppdateringar
  • Felsökning

Din profil
Vi söker dig som har flera års erfarenhet av att arbeta som tekniker, med fördel inom processindustrin. Du är van vid att alltid tänka på säkerhet och utför ditt arbete strukturerat och med stor noggrannhet. Som person är du ansvarsfull, prestigelös och kommunikativ med ett gediget teknikintresse och en vilja att lära dig nya saker. Du tar egna initiativ, motiveras av att lösa problem och känner en yrkesstolthet över det arbete du utför.

  • Teknisk kunskap och erfarenhet som innefattar el, mekanik, hydraulik och pneumatik
  • Har du erfarenhet av kalibrering och felsökning av instrument och automation är det meriterande
  • Vi utför en del rördragningar så har du erfarenhet av svetsning är det positivt
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, båda i tal och skrift
  • B-körkort

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringskonsult Maria Ahlén, 0708-490288 och Malou Magnusson, 0707-588745 på Intenso Teknikrekrytering.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Nilsson Energy är en svensk systemintegratör och leverantör av nyckelfärdiga förnybara energisystem med vätgas som energibärare. Genom långtidslagring av förnybar energi tills den behövs, säkerställer Nilsson Energy robusta systemlösningar för sina kunder. Decentraliserad vätgasproduktion från förnybara källor utgör basen i produktportföljen. Företaget spänner över hela värdekedjan inklusive service och underhåll.

Nilsson Energy är ett dotterbolag till Qarlbo AB. Nilsson Energy har ett kontor och forskningslabb på Lindholmen i Göteborg, ett lokalkontor i Mariestad och en anläggning på Gateway Säve för utveckling och konstruktion av företagets containerbaserade produkter. Läs mer på www.nilssonenergy.com

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
13 maj 2023 (42 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Denna rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering som är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och IT. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare