Ansvarig Installation

Ansvarig Installation

Ansvarig installation
Göteborg

Vi står inför en mycket spännande period av tillväxt inom vätgasindustrin där vår insats gör skillnad. Vi söker nu dig som kan ta ansvar för installation och service på våra energisystem. Som installationsansvarig kommer du in i en expansiv fas stora utvecklingsmöjligheter både personligen och i din position inom företaget. 

Värt att veta om oss 
Nilsson Energy är ett energibolag baserat på vätgas. År 2020 utsågs det till världens bästa varumärke för gas och väte av International Charge Energy Awards. Motivationen ”Handling talar högre än ord” sammanfattar företagets DNA och dess beprövade erfarenhet och banbrytande projektleveranser. 

Under de kommande åren kommer Nilsson Energy att snabbt skala upp sin verksamhet med leverans av nya decentraliserade containerbaserade vätgaslösningar. Vi kommer också att producera grönt väte för en rad olika ändamål och leverera nya skräddarsydda projekt. Slutresultatet; utsläppsfri energiförsörjning och mobilitet. 

Vad har Lars-Olof Svensson, konstruktör att säga om hur det är att jobba på Nilsson Energy? 

"Jag har arbetat på Nilsson Energy i sju månader nu. Det var flera saker som lockade med bolaget, den innovativa och nydanande tekniken ligger i en nästan självklar riktning med mina erfarenheter från annan industriell gasteknik som jag jobbat med under många år. Känslan av att bidra till en bättre värld med smartare energilösningar har också en bra smak.

Variationerna i arbetet och att se resultatet i form av fungerande system är stimulerande. Nöjda kunder och glada kollegor är också givande. Verksamheten växer just nu med nya projekt samtidigt som vi löpande bygger strukturen med nya rutiner och nya kollegor. Vi har en väldigt god stämning på Nilsson Energy."

Läs mer om livet på Nilsson Energy på https://career.masterhelp.se/nilsson-energy

Arbetsuppgifter 
Som installationsansvarig kommer du att komma in i företaget i ett skede av stark tillväxt och kommer vara en nyckelperson
genom att bygga upp vår installationsverksamhet. Du planerar och tillgodoser att man har resurser och verktyg på plats i rätt tid för att utföra installationer. Du kommer även att medverka på plats och vara delaktig i det praktiska arbetet i större projekt. I rollen har du ett nära samarbete med teamet inom service och underhåll.
  • Kvalitetskontroller av marketreprenad och byggnationer pre. eget installationsarbete
  • Tillverkning/prefabricering i egna lokaler eller hos leverantörer och installation på site
  • Förbereda, följa upp och sammanställa tillverkningsdokumentation
  • Koordinera och planera kontroller enligt inspektionsplan (ITP)
  • Bas-U ansvar med arbetsmiljöplan och riskanalyser
  • Koordinering av praktiska delar inför installation, kopplat till arbetsmiljö

Din profil
Till rollen som installationsansvarig söker vi dig med erfarenhet av processindustri med förståelse för installation, service och underhåll. Vi ser gärna att du har en praktisk bakgrund kombinerat med ett gediget teknikintresse. Har du dessutom varit delaktig i att bygga upp en avdelning ser vi det som mycket meriterande. 

  • Teknisk utbildning och/eller motsvarade erfarenhet
  • Erfarenhet inom något av följande områden mek, gas, el, instrument och automation 
  • Kännedom om industrins kvalitetskrav, berörda direktiv och AFS:ar 

Du är van att arbeta självständigt och strukturera upp ditt eget och gruppens arbete. Du trivs i en roll där du kombinerar ditt ansvar med att arbeta operativt. Då resor kommer att bli en självklar del i tjänsten som installationsansvarig, bör du se det som ett positivt inslag.  

Som person är du trygg i din yrkesroll och van att ta ansvar. Lösningsorienterad och driven. Att arbeta noggrant och kvalitetsmedvetet är en självklarhet för dig.

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringskonsult Maria Ahlén, 0708-490288 och Malou Magnusson, 0707-588745 på Intenso Teknikrekrytering.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Nilsson Energy är en svensk systemintegratör och leverantör av nyckelfärdiga förnybara energisystem med vätgas som energibärare. Genom långtidslagring av förnybar energi tills den behövs, säkerställer Nilsson Energy robusta systemlösningar för sina kunder. Decentraliserad vätgasproduktion från förnybara källor utgör basen i produktportföljen. Företaget spänner över hela värdekedjan inklusive service och underhåll.

Nilsson Energy är ett dotterbolag till Qarlbo AB. Nilsson Energy har ett kontor och forskningslabb på Lindholmen i Göteborg, ett lokalkontor i Mariestad och en anläggning på Gateway Säve för utveckling och konstruktion av företagets containerbaserade produkter. Läs mer på www.nilssonenergy.com

Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Elektronik, Mekanik, Processingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://www.intenso.se/sv
Sista ansökningsdag 13 maj 2023 (51 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Denna rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering som är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och IT. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.