Hoppa till innehåll
Ansök nu
Nilsson Energy befinner sig i en kraftig tillväxtfas och behöver nu stärka upp med en teknisk projektledare. Du kommer att ha en bred och viktig roll på företaget med stort eget ansvar. Nilsson Energy har kontor och monteringslokal i Göteborg.

Du kommer att ansvara och driva olika projekt med allt vad det innebär; kostnadsuppföljning, tidsplanering, intressenthantering, projektriskhantering etc. Du är delaktig i hela projektkedjan – från produktutveckling och design till konstruktion och installation – och har nära kontakt med projektingenjörerna, kunden och andra intressenter. Du kommer med andra ord att ha många både interna och externa kontaktytor.

KVALIFIKATIONER
Du besitter en ingenjörsutbildning, gärna med inriktning mot energi, och är gärna certifierad projektledare med mångårig relevant arbetslivserfarenhet. Du bör ha erfarenhet av att ha arbetat med större, komplexa projekt som innefattar både mjukvara och mekanisk utrustning. Vi ser också gärna att du har erfarenhet från att arbeta inom processindustrin.

Du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och i skrift.

Vi tror att du är en ansvarsfull, prestigelös och kommunikativ person med ett gediget teknikintresse och en vilja att lära dig nya saker. Du har goda ledaregenskaper, tar egna initiativ och motiveras av att lösa problem.

Då du kommer in i en expansiv fas finns det även stora utvecklingsmöjligheter både personligen och i din position inom företaget.

Tjänsten kommer innebära resande, främst i Sverige men det kan även förekomma resor internationellt.

På Nilsson Energy känner vi alla ett starkt engagemang och har ambitionen att utveckla produkter som gör att vi så snabbt som möjligt kan komma ifrån beroendet av fossila bränslen – på riktigt.

Vill du vara med på resan? Då ser vi fram emot din ansökan!
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
10 juli 2023 (38 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Nilsson Energy är en svensk systemleverantör av nyckelfärdiga och förnybara energisystem med vätgas som energibärare. Vi kan leverera allt från off-grid system till flexibilitetstjänster för elnätet, reservkraft och grön vätgas för mobilitet. 2020 blev företaget utsett till världens bästa varumärke inom gas- och vätgasbranschen vid International CHARGE ENERGY Awards. Motivationen löd: "Action speaks louder than words", vilket väl speglar företagets track-record.Nilsson Energy är ett litet företag i stark tillväxt där alla känner ett starkt engagemang för miljön. Vårt mål är att utveckla produkter som gör att vi så snabbt som möjligt kan komma ifrån beroendet av fossila bränslen – på riktigt.
För mer information gå in på: www.nilssonenergy.com

Qarlbo är ett svenskt investeringsbolag helägt av Conni Jonsson, grundare av samt styrelseordförande i EQT. Bolaget är verksamt inom områdena Entertainment & Hospitality; Health Care & Sustainability; Real Estate och Financial Investments. Qarlbo är aktiva och engagerade ägare som investerar långsiktigt i verksamheter. Inom Qarlbo finns investeringar i Pophouse Entertainment Group, Silver Life, fastigheter, hotellprojekt i Italien och även Nilsson Energy.

Liknande jobb