Hoppa till innehåll
Ansök nu
OM ROLLEN
Nilsson Energy fortsätter växa och behöver nu stärka upp med en processingenjör. Du kommer att ha en bred och viktig roll på företaget med stort eget ansvar. Nilsson Energy har kontor och monteringslokal i Göteborg.

Du kommer att vara starkt delaktig i ett flertal projekt som bolaget ska genomföra och ansvara för att ta fram det processtekniska underlaget för olika typer av anläggningar. Underlagen ligger till grund för att kunna säkerställa inköp och riskgranskningar samt färdigställande av designen för hela anläggningar med till exempel design av elskåp eller mjukvara. Du kommer vara delaktig hela vägen från koncept till genomförande och idrifttagning.

Rollen är mycket bred och en mix av den klassiska processingenjören och en konstruktör.

Typiska arbetsuppgifter kommer vara att:
  • Ta fram Process Flow Diagram (PFD)
  • Ta fram Process and Instrument Diagram (P&ID)
  • Skriva process description
  • Delta i riskanalyser
  • Ta fram layouter i 2D
  • Rita upp grova modeller i 3D
  • Delta i FAT, SAT och idrifttagningar
Du kommer att rapportera till projektledare och linjechef.

KVALIFIKATIONER

Du har en ingenjörsutbildning, eller längre arbetslivserfarenhet, med inriktning mot energi, gas eller tyngre processindustri. Du har flera års erfarenhet av att jobba med gränssnitt mot olika typer av ingenjörer och mjukvaruutvecklare. Detta för att förstå helheten och utvecklingen av en komplett anläggning.

Du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och i skrift.

Vi tror att du är en ansvarsfull, prestigelös och kommunikativ person med ett gediget teknikintresse och en vilja att lära dig nya saker. Du har god förmåga att kunna leda ditt eget arbete och motiveras av att lösa problem.

Då du kommer in i en expansiv fas finns det även stora utvecklingsmöjligheter både personligen och i din position inom företaget.

Vi välkomnar sökanden med en djup teknisk förståelse, intresse för energibranschen och genuint intresse för hållbar utveckling.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
17 nov. 2023 (49 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

OM FÖRETAGET

Nilsson Energy är en svensk systemleverantör av nyckelfärdiga och förnybara energisystem med vätgas som energibärare. Vi kan leverera allt från off-grid system till flexibilitetstjänster för elnätet, reservkraft och grön vätgas för mobilitet. 2020 blev företaget utsett till världens bästa varumärke inom gas- och vätgasbranschen vid International CHARGE ENERGY Awards. Motivationen löd: "Action speaks louder than words", vilket väl speglar företagets track-record.Nilsson Energy är ett litet företag i stark tillväxt där alla känner ett starkt engagemang för miljön. Vårt mål är att utveckla produkter som gör att vi så snabbt som möjligt kan komma ifrån beroendet av fossila bränslen - på riktigt.
För mer information gå in på:www.nilssonenergy.com

Qarlbo är ett svenskt investeringsbolag helägt av Conni Jonsson, grundare av samt styrelseordförande i EQT. Bolaget är verksamt inom områdena Entertainment & Hospitality; Health Care & Sustainability; Real Estate och Financial Investments. Qarlbo är aktiva och engagerade ägare som investerar långsiktigt i verksamheter. Inom Qarlbo finns investeringar i Pophouse Entertainment Group, Silver Life, fastigheter, hotellprojekt i Italien och även Nilsson Energy.

Liknande jobb