Hoppa till innehåll
Nexer Recruit logotyp

SALES ENGINEER TILL EVOLABEL

Publiceringsdatum
28 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Vi är oerhört stolta över den resa vi gjort med Evolabel sedan starten 2007, och den fortsätter starkt framåt med vårt motto- “Simplicity through technology”!

Du kommer in i ett företag under stark tillväxt och blir en del av en varm och inkluderande företagskultur. Efterfrågan på våra produkter ökar globalt och för att stärka upp vår säljorganisation söker vi nu en nyfiken och engagerad Sales Engineer. Låter det här som en möjlighet för dig? Välkommen med din ansökan!

DIN VARDAG

Evolabel utvecklar och tillverkar innovativa maskiner för automatisk etikettmärkning mot all tillverkande industri samt mot företag inom logistik och lagerlösningar. Vi är stolta över våra världsledande produkter där vi har full kontroll över hela konstruktionen och förädlingskedjan i vår produktionsanläggning. Tillsammans med egenutvecklade mjukvarulösningar bildar dessa delar ryggraden i vår affärsverksamhet. Evolabel säljer sina produkter genom ett globalt nätverk av olika återförsäljare och integratörer som bygger in Evolabels etikettskrivare i sina produkter eller olika automationslösningar.

I rollen som Sales Engineer kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att vara;

  • Teknisk rådgivning kring Evolabels produkter och tjänster i samband med nya affärer och projekt
  • Identifiera kundens unika behov och presentera skräddarsydda lösningar
  • Driva försäljningsprocessen från start till mål; från att offerera rätt lösning till att genomföra demonstrationer som introduktion till våra produkter
  • Samarbeta internt med våra olika tekniska team (mekanik och mjukvara) för att säkerställa leverans av högkvalitativa lösningar

Arbetet sker i huvudsak på plats i verksamheten i Mölndal, men Evolabels kunder finns utspridda över hela världen vilket innebär att resor ingår i tjänsten. Resorna kan innebära att hålla i utbildningar och delta på mässor men även att delta på plats vid större kundprojekt och installationer för att testa, verifiera och dokumentera nya applikationer och behov.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som är en riktig teamplayer och gillar problemlösning!

Ditt serviceinriktade förhållningssätt tillsammans med din pedagogiska och kommunikativa förmåga kommer att vara en nyckel till framgång. För att lyckas i rollen tror vi att det är av största vikt att du är genuint intresserad av teknik och problemlösning i kombination med ett flexibelt tillvägagångssätt.

Har du ett lösningsorienterat förhållningssätt samt en god förståelse för såväl mekanik som mjukvara och elektronik är det en stor fördel. Du behöver verkligen inte kunna allt men du behöver ha en vilja att lära dig. Vi tror på learning by doing och kommer att ge dig de verktyg du behöver!

Du har ett ständigt förbättringstänk och ser det som en självklarhet att vara lyhörd för att fånga upp information och behov från kunder och förmedla vidare till berörda funktioner internt hos Evolabel såsom kvalité, mekanikutveckling och mjukvaruutveckling.

Centralt i rollen är att du är initiativtagande, duktig på att ge teknisk rådgivning och därmed kan guida kunderna på ett förtroendeingivande sätt.

Du talar och skriver både svenska och engelska obehindrat.

VILL DU VETA MER?

Känner du att ovanstående låter intressant och passar väl in med dina erfarenheter och ambitioner? Då är du varmt välkommen att höra av dig. I den här rekrytering samarbetar Evolabel med Nexer Recruit. Välkommen att kontakta rekryteringskonsult Rebecca Oldenfeldt på +46 703 01 32 98 alt. rebecca.oldenfeldt@nexergroup.com för mer information. Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka din ansökan så snart som möjligt. Vi ser fram emot att höra från dig!

OM EVOLABEL

Evolabel utvecklar och tillverkar innovativa system för automatisk etikettmärkning till produktflöden inom tillverkning, lager och logistik. Kunderna är exempelvis verksamma inom branscher såsom livsmedel, läkemedel och e-handel.

Vi tror att ett växande företag som arbetar långsiktigt med nytänkande och drivna medarbetare är den perfekta platsen att växa som person. Att arbeta på Evolabel innebär att du blir en del av en företagskultur där man ställer upp för varandra, är prestigelösa och drivs av att hjälpa våra kunder. I vår arbetsmiljö tar vi initiativ, är kreativa och arbetar med ständiga förbättringar. Vi tror stenhårt på våra kollegors utveckling och trivsel. Vi har ett eget stort nybyggt gym som alla medarbetare kan nyttja, trevliga sällskapsytor med en vedeldad pizzaugn som vi gärna använder vid företagsevent och afterworks.

Gasellföretag 2016, 2018 och årets exportgasell i Sverige 2019 är vi såklart stolta över, men det vi är allra stoltast över är våra trogna medarbetare och den varma företagskultur vi tillsammans har lyckats skapa. Ett fint kvitto på det viktiga arbetet fick vi nyligen då vi utsågs till Årets företagare i Mölndal 2022. Välkommen till oss!


Nexer Recruit logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
20 jan. 2024 (43 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Nexer Recruit är specialister på rekrytering. Alltid med människan i fokus. Söker du medarbetare som kan lyfta din verksamhet till nästa nivå? Eller är du ute efter nya utmaningar och vill vidare i din karriär? Vi skapar möjligheter för just er att mötas. Den perfekta matchen. Genom att vi är en del av Nexer befinner oss mitt i teknikutvecklingens centrum. Det gör oss till en pålitlig partner för att säkra spetskompetensen. Kunskapen som våra rekryteringskonsulter besitter i kombination med vårt unika nätverk ger oss möjlighet att snabbt hitta optimala matchningar, även till specialiserade roller. Med stort engagemang hjälper vi våra kunder att rekrytera toppkandidater med rätt kompetensprofil, men också sätta strategin för framtida rekryteringar. Vi gör våra kunder redo att möta morgondagen, så att de kan navigera utmaningarna och prospektera möjligheterna som kommer med vår samtids snabba tekniska landvinningar. Strategisk rekrytering på högsta nivå helt enkelt. Med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Skövde, Borås och Helsingborg är vi din lokala rekryteringspartner med global räckvidd.
https://nexerrecruit.com

Fler jobb från samma arbetsgivare

Malmö stad
Organisation & ledning
Företagslogga
Stockholms stad
Data & IT
Företagslogga

Liknande Jobb

Göteborgs stad
Försäljning
Företagslogga
Göteborgs stad
Försäljning
Företagslogga
Mölndal
Försäljning
Företagslogga