Hoppa till innehåll
Nexer Recruit logotyp

RECRUITMENT CONSULTANT TILL NEXER RECRUIT

Publiceringsdatum
04 februari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Vill du jobba med rekrytering i framkant av IT och Tech? Vill du vara en del av ett entreprenöriellt och innovativt team som med hjälp av mod, tillit och partnerskap levererar rekrytering i världsklass och hittar den perfekta matchen mellan våra kunder och kandidater? Då har vi en spännande möjlighet för dig!

Nexer Recruit är ett nischat rekryteringsbolag inom Tech och del av Nexer Group. Vi är rekryteringsföretaget som älskar att föra samman människor. Spännande, och ibland oväntade möten som bär frukt. Att se nya möjligheter öppnas upp. Det är vår passion som vi lever och andas varje dag Varmt välkommen med din ansökan!

DIN VARDAG

I rollen som Recruitment Consultant arbetar du med ett övergripande leveransansvar för hela rekryteringsprocessen; du driver projekt och kundsamarbeten, utmanar och coachar kunder samt kandidater.

Vi har lång erfarenhet av att rekrytera inom ett brett spektrum av branscher, både nationellt och internationellt. Vårt unika nätverk ger oss möjlighet att agera strategiska rådgivare till våra kunder och hitta optimala matchningar.

I rollen som Recruitment Consultant arbetar du i nära samarbete med teamet i Göteborg och med kollegor på övriga orter runtom i landet. Centralt i rollen är att matcha rätt kandidat mot kundens krav, att förstå marknaden och att vara en duktig relationsbyggare. Vi verkar i en dynamisk värld, tillsammans med bolag som påskyndar den tekniska utvecklingen.

Vi drivs av att se företag och människor växa. I den här rollen får du den perfekta kombinationen av affärsmässighet och kreativitet - alltid med människan i fokus och i linje med våra värderingar Passion & Execution - vi älskar det vi gör och vi får saker att hända!
VEM ÄR DU?

Hos oss på Nexer Recruit jobbar vi flexibelt och självständigt men med en lagkänsla som bär oss framåt.

För att bli framgångsrik och utvecklas i rollen som Recruitment Consultant hos oss tror vi att du har:
  • Några års erfarenhet av rekrytering inom IT och Tech, antingen som konsultchef eller internrekryterare
  • God kunskap om olika IT-roller, tekniker och metoder
  • Ett stort intresse och engagemang för IT och tech, och en vilja att hålla dig uppdaterad om de senaste trenderna och utvecklingarna
  • En entreprenöriell och affärsmässig inställning, och är duktig på att kommunicera på både svenska och engelska
  • En utåtriktad och kommunikativ personlighet, med en hög servicenivå och ett gott bemötande
  • Ett självgående och ansvarsfullt arbetssätt, med en god förmåga att planera och prioritera dina uppgifter
  • En prestigelös, uthållig och flexibel attityd, med en vilja att samarbeta och dela kunskap med dina kollegor
Vi söker dig som har hög energinivå och en stark egen drivkraft, är nyfiken på omvärlden och har ett tydligt resultatfokus. Du drivs av att kunna påverka och är duktig på att koordinera och kommunicera. För att bli framgångsrik i rollen, är du orädd och motiveras av att utvecklas i din professionella roll och som person.

Du är van vid att arbeta med många olika intressenter och kontaktytor parallellt. Gemensamt för alla på Nexer Recruit är att vi bryr oss om varandra och brinner för det vi tillsammans skapar.
VILL DU VETA MER?

Känner du att ovanstående låter intressant och passar väl in med dina erfarenheter och ambitioner framåt? Då är du varmt välkommen att höra av dig till Malin Fogelin, Operations Director på telefon +46 760 39 98 00 alt. malin.fogelin@nexergroup.com .

Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka din ansökan så snart som möjligt.

Vi ser fram emot att höra från dig!
OM OSS

Vi har hjälpt våra kunder med lyckade rekryteringar av kvalificerade specialister och chefer sedan 2014 och har lång erfarenhet av att rekrytera inom ett brett spektrum av branscher, både nationellt och internationellt. Våra uppdragsgivare är stora och små aktörer inom privat och offentlig sektor, samtliga med starka erbjudanden och unika positioner på marknaden.

Nexer Recruit är ett fristående rekryteringsbolag som förstår framtidens behov och har den unika styrkan att vi sitter mitt i teknikutvecklingens epicentrum - som en del av Nexer Group. Det gör att vi snabbt kan hjälpa våra kunder att hitta toppkandidater med rätt kompetensprofil, men också sätta strategin för framtida rekryteringsbehov för att kunna möta morgondagens utmaningar.

För att skapa fantastiska lösningar behöver vi fantastiska människor. Vi på Nexer älskar det vi gör. Och varje dag växer och utvecklas vi professionellt. Tillsammans vill vi göra skillnad och vara drivande i den digitala transformationen. Häng på och bli en del av vår framtid!

Nexer Group har 2800 experter i 15 länder. Företaget är en del av Danir-gruppen, ett svenskt privatägt företag med 12 000 medarbetare i 18 länder.

Liknande Jobb

Nexer Recruit logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
11 mars 2024 (18 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Nexer Recruit är specialister på rekrytering. Alltid med människan i fokus. Söker du medarbetare som kan lyfta din verksamhet till nästa nivå? Eller är du ute efter nya utmaningar och vill vidare i din karriär? Vi skapar möjligheter för just er att mötas. Den perfekta matchen. Genom att vi är en del av Nexer befinner oss mitt i teknikutvecklingens centrum. Det gör oss till en pålitlig partner för att säkra spetskompetensen. Kunskapen som våra rekryteringskonsulter besitter i kombination med vårt unika nätverk ger oss möjlighet att snabbt hitta optimala matchningar, även till specialiserade roller. Med stort engagemang hjälper vi våra kunder att rekrytera toppkandidater med rätt kompetensprofil, men också sätta strategin för framtida rekryteringar. Vi gör våra kunder redo att möta morgondagen, så att de kan navigera utmaningarna och prospektera möjligheterna som kommer med vår samtids snabba tekniska landvinningar. Strategisk rekrytering på högsta nivå helt enkelt. Med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Skövde, Borås och Helsingborg är vi din lokala rekryteringspartner med global räckvidd.