Hoppa till innehåll

Hos MacGregor erbjuds du möjligheten att arbeta på ett världsledande globalt bolag med fokus på din professionella utveckling. MacGregor söker nu en Quality Coordinator till en utmanande och dynamisk roll med mycket kontakter externt/internt. Låter det som något för dig?

Din vardag
MacGregor formar offshore- och marinindustrin genom att erbjuda världsledande tekniska lösningar och tjänster. Som Quality Coordinator kommer du att arbeta med att koordinera de avvikelser som kommer in från kunder och leverantörer inom de olika produktsegmenten. Produktsegmenten består bl.a av externa och interna ramper, skrovdörrar, bogutrustning men även landbaserade anläggningar som finns i vår portfölj kan bli föremål för utredningar. Du kommer att arbeta i nära samarbete med funktioner inom mekanik, el och automation för att komma fram till rätt beslut. Som Quality Coordinator kommer du att spela en viktig roll i utvecklingen inom de utrustningsrelaterade områdena. Du kommer att stötta nyförsäljningar och projektingenjören under anbudsfasen för att säkerställa att konceptdesign och teknisk prestanda följer riktlinjerna inom MacGregor.

Tjänsten innefattar även:

  • Stötta inköpsavdelningen med teknikkompetens.
  • Framtagning av teknisk dokumentation och detaljritningar
  • Deltaga i diskussioner kring produktutveckling/förändringar på produkter inom CAS

Vi söker dig som har:

MacGregor söker dig som har en akademisk utbildning på minst 2 år inom maskinteknik eller annan relevant utbildning. Du har arbetat med mekanik under några år och har en god kunskap hur el, hydraulik och mekanik fungerar ihop. För att lyckas i rollen behöver du ha en god förståelse i CAD-system och våga ta plats i teamet och stå för dina idéer.

Du besitter även:

  • Kunskap inom ritningsläsning
  • Är en teamplayer som aldrig ger upp
  • Har obehindrade kunskaper i engelska och svenska, både vad gäller skrift och tal

MacGregor lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att passa i rollen är det viktigt att du är flexibel, lösningsorienterad och kommunikativ. Samtidigt har du en god samarbetsförmåga och trivs i ett öppet arbetsklimat.

Vill du veta mer?
I den här rekryteringen samarbetar vi med Nexer Recruit. Vill du veta mer, kontakta rekryteringskonsult Erik Malmström på erik.malmstrom@nexergroup.com eller på 073-439 07 23

Detta är en direktrekrytering vilket innebär att du kommer anställas av MacGregor.

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
07 apr. 2023 (11 dagar kvar)

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare