Hoppa till innehåll
Nexer Recruit logotyp

IT SITE MANAGER TILL ONEMED

Ansök nu

OneMed växer sitt team med en ny kollega i rollen som IT Site Manager. Vi erbjuder en spännande och utmanande arbetsmiljö där du kan trivas och utvecklas. Här får du vara med och göra skillnad i ett bolag som framgångsrikt är en del av Sveriges vårdkedja.

DIN VARDAG

Som IT Site Manager arbetar du i en viktig roll där du ansvarar för IT-miljön på vårt kontor och tre lagersajter i Göteborg. Ditt arbete involverar nära samarbete med vår verksamhet och vårt centrala IT-team för att säkerställa en stabil och effektiv IT-infrastruktur. Detta så att vi kan förse våra kunder inom sjukvården med medicinskt förbrukningsmaterial och medicinteknisk utrustning, varje dag och året om. Dina huvudsakliga ansvarsområden inkluderar:

  • Ledarskap: Du ansvarar för teamet inom servicedesk och support lokalt i Göteborg
  • Driftsäkerhet: Du tar ansvar för att IT-miljön i Göteborg fungerar smidigt och är driftsäker, inklusive en effektiv supportfunktion.
  • Support: Du stödjer verksamheten och hanterar komplexa IT-frågor samt ansvarar för att ha insyn i teknisk och informationsmässiga aspekter av miljön.
  • Projektarbete: Du är involverad i IT-projekt som kan omfatta förändringar inom exempelvis automation, integrationer, lagersystem, truckdatorer och andra system inom supply chain.
  • Leverantörskontakter: Du har kontakt med våra leverantörer inom nätverk, säkerhet, m.fl.
  • Driftsättning: Du är delaktig i att driftsätta nya IT-lösningar.

På OneMed blir du del av ett snabbväxande och dynamiskt bolag med en fin historik och spännande framtidsutsikter. Om du delar våra värderingar; Vi bryr oss om våra kunder, Passion för förbättringar och Vi tar ansvar, då kommer du att trivas väl i vår kultur.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har erfarenhet från en liknande roll eller bred erfarenhet inom IT och infrastruktur. Du trivs att arbeta övergripande, men likväl att arbeta operativt med teknik. Det är meriterande om du har kompetens inom områden som klienthantering, nätverk och Microsoft-miljö. Erfarenhet av att arbeta nära verksamheter inom lager, distribution eller produktion är också en fördel. Goda kunskaper i både svenska och engelska, i tal och skrift, är ett krav.

För att trivas i rollen bör du vara en stark problemlösare som är driven och serviceinriktad, med förmågan att prioritera och sätta dig in i verksamhetens behov. Du är självgående, ansvarsfull och har lätt för att ta egna initiativ och verkar för ständiga förbättringar. Vi värderar en prestigelös laganda där samarbete och ömsesidig hjälp är viktigt, och vi erbjuder en dynamisk och utmanande arbetsmiljö där du kan växa och utvecklas. Din förmåga att samarbeta och stötta ditt team är viktig.

VILL DU VETA MER?

I den här rekryteringen samarbetar vi med Nexer Recruit. Vill du veta mer, kontakta rekryteringskonsult Artan Bitiqi på artan.bitiqi@nexergroup.com/ 072-3612844, Jenny Nilsson på jenny.nilsson@nexergroup.com/ 070-3018279 eller Katarina Wanderydz på katarina.wanderydz@nexergroup.com/ 073-4390723.

Vi ser fram emot din ansökan!

OM ONEMED

OneMed Sverige täcker hälso- och sjukvårdens behov när det kommer till medicinskt material, utrustning och beredskap - snabbt, smidigt och med kvalitet. Vi drivs av en trygg och säker vård samt av att förbättra livskvaliteten för alla som är i behov av, eller utför, vård. Utöver förbättringar i vardagen, strävar vi efter en rättvis och hållbar värdekedja för alla. Det är så vi gör skillnad, varje dag, året om. OneMed erbjuder cirka 50 000 certifierade produkter inom medicinskt material och utrustning. Varje enskild produkt är ett värdefullt bidrag till ett förbättrat vårdresultat och samhälle. Patienten får en bättre behandling, vårdtiden kortas och totalkostnaden sänks. Vi är med våra cirka 350 medarbetare på fyra orter, en viktig del av Sveriges vård och beredskap. År 2022 uppgick vår omsättning till 3,7 Mdr SEK. OneMed är en del av Asker Healthcare Group, bestående av mer än 30 företag som stödjer hälso- och sjukvård i Europa.


Mer info
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
13 nov. 2023 (47 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare