Hoppa till innehåll
Nexer Recruit logotyp

Business Manager till Nexer Recruit

Ansök nu

Är du en driven person som älskar affärer och att hitta kreativa lösningar åt kund? Är du på jakt efter en ny arbetsplats som är rolig, utmanade och full med ambitiösa människor? Nu har du en fantastisk möjlighet!

Nexer Recruit är ett nischat rekryteringsbolag inom Tech och en del av Nexer Group. Förutom en rekryteringsprocess i världsklass är vårt fokus att erbjuda både kunder och kandidater personlig och engagerad service samt vår marknadskompetens. Nexer Recruit expanderar och nu söker vi efter en driven Business Manager som i likhet med oss älskar det vi gör och får saker att hända! Läs mer nedan och sök redan idag!

Din vardag

I din roll som Business Manager kommer du ingå i Nexer Recruits central försäljningsorganisation och ditt fokus kommer vara försäljning hos nya kunder samtidigt som du vårdar relationen till befintliga. Marknadsanalys och trendbevakning är en naturlig del av din vardag och du kommer utveckla affärer efter kundens behov och potential. Som Business Manager kommer du att arbeta tätt tillsammans med rekryteringskonsulterna och övriga i organisationen för att säkerställa bästa kvalitet till kund. I rollen ingår även strategiskt säljarbete och du ansvarar för att ta fram och upprätthålla ramavtal. Du deltar och driver säljaktiviteter och arbetar aktivt med din ”sales pipe”. Du jobbar för att kommunicera och sälja hela Nexers erbjudande och bjuder med kollegor från andra Nexer-bolag när det passar.

Vem är du?

Du brinner för försäljning, älskar att göra affärer och kan leva upp till våra ledord Passion & Execution. Du har tidigare erfarenhet av B2B försäljning och du värdesätter starka och långsiktiga kundrelationer. Som person är du driven, innovativ och tänker kreativt i dina möten med kund. Du är och vill vara en del av ett team och jobbar för att skapa en grym säljkultur tillsammans med dina medarbetare. Du kan kommunicera tydligt både internt och externt och har inga problem med att driva ditt eget arbete framåt. Vi söker en person som vill vara delaktig i att utveckla nya affärsområden och vår tjänsteportfölj. Det är meriterande om du har kunskap inom Tech och / eller rekrytering men vi värdesätter din personlighet och ditt engagemang högst.

Vill du veta mer?

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Linda Samuelsson på telefonnummer: 070-216 37 52 eller via e-post: linda.samuelsson@nexergroup.com Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt.

Mer info
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
17 juni 2023 (7 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare