Redovisningsansvarig till Newsec

Redovisningsansvarig till Newsec

Vi söker nu en Redovisningsansvarig med stort engagemang, som kommer arbeta med ekonomisk rapportering, redovisning och bokslutshantering. Du kommer att säkerställa en trygg hantering av våra kunders ekonomiska förvaltning.

Newsec Property Asset Management Sweden erbjuder ett stimulerande arbete i dynamisk miljö med stora möjligheter till utveckling, såväl personligt som yrkesmässigt. Du får möjlighet att vara en del av ett roligt och framgångsrikt företag där nyfikenhet och modet att våga göra annorlunda uppmuntras. Newsec arbetar kontinuerligt med att skapa goda förutsättningar för medarbetarnas utveckling och trivsel, och har flera år i rad utsetts till en av Sveriges bästa arbetsplatser.

Vad ska du göra?

Arbetet är självständigt och för att trivas i rollen behöver du vara kund- och affärsfokuserad, kommunikativ, proaktiv, vara en problemlösare samt en lagspelare.

Dina ansvarsområden består bland annat av att självständigt ansvara för att driva:
  • Löpande redovisning, avstämningar samt årsbokslut
  • Årsredovisningar
  • Skatteberäkningar och inkomstdeklarationer
  • Hantera fastighetsmoms och deklarationer
  • Likviditetsplanering
  • Planera, sammanställa och rapportera bokslut till kund
  • Rapportera och vara kontaktperson och rådgivare till kund
  • Revisorskontakter och myndighetskontakter
Meriterande är även om du kommit i kontakt med koncernredovisning, budget och prognos samt transaktionsredovisning (köp- och sälj av fastigheter och bolag, fusioner, fissioner).

Vem är du?

Det är viktigt att du är ödmjuk, flexibel, lyhörd och har en god förmåga att samarbeta och kommunicera med såväl medarbetare som kund. Självständighet, proaktivitet och prestigelöshet är också viktiga egenskaper som Newsec värdesätter högt.

Vidare är du en problemlösare som trivs med att arbeta i team för att tillsammans leverera högsta kvalitet till kunden. För att trivas och lyckas i rollen behöver du vara självständig, noggrann och strukturerad.

Vi söker dig som har relevant högskole- eller universitetsutbildning och har flerårig erfarenhet av kvalificerad redovisning. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift samt har god nivå på dina kunskaper i Excel.

Vill du veta mer?

Känns detta som ett bra nästa steg i din karriär? Då är du varmt välkommen med din ansökan. Intervjuer och tillsättningar sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt. Vid frågor kontakta ansvarig rekryteringskonsult Linda Målberg, tel. 0733-80 77 88 eller Anette Zantelid 0732 - 03 67 77 Ansökan sker via www.mpyafinance.se. Din ansökan behandlas konfidentiellt.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 8 apr 2023 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

"Newsec - Transforming real estate and beyond

Newsec erbjuder fastighetsägare, investerare och hyresgäster ett helhetsutbud av tjänster inom de fem tjänsteområdena Property Asset Management, Advisory, Investment Management, Energy Transition och Digital Accelerator. Newsec grundades 1994 och är idag ett partnerägt företag med cirka 2 400 medarbetare fördelat över de sju nordiska och baltiska marknaderna. Newsec är Sveriges ledande fastighetsförvaltare. Vi har en hög tillväxttakt och efterfrågan på våra tjänster ökar."