Newsec växer och söker en Redovisningsansvarig med skatteintresse!

Newsec växer och söker en Redovisningsansvarig med skatteintresse!

  • Är du en slipad redovisningsansvarig som brinner lite extra för skatte- och momsfrågor?
  • Vill du arbeta i en dynamisk miljö med stora möjligheter till utveckling, såväl personligt som yrkesmässigt?
Då kan rollen som Redovisningsansvarig med skatteintresse vara ett perfekt nästa steg för dig i din karriär! Du får möjlighet att vara en del av ett roligt och framgångsrikt företag där nyfikenhet och modet att våga göra annorlunda uppmuntras.

Vad ska du göra?

Arbetet är självständigt och för att trivas i rollen behöver du vara kund- och affärsfokuserad, kommunikativ, proaktiv, vara en problemlösare samt en lagspelare.

Dina ansvarsområden består bland annat av att självständigt ansvara för att driva:
  • Löpande redovisning, avstämningar samt årsbokslut
  • Ansvar för skatteberäkningar bolag
  • Att utveckla, utmana och förbättra befintliga processer
  • Hantera fastighetsmoms och deklarationer
Vem är du?

Vi ser att du har en relevant högskole- eller universitetsutbildning, och är duktig på Externredovisning. Du känner dig bekväm med arbetsuppgifter som tex att kunna göra skatteberäkningar, momsredovisning och du vet hur man upprättar en inkomstdeklaration. Vidare har du också förhoppningsvis arbetat med fastigheter eller liknande och har här en god kompetens inom skatt och moms. Vi ser att ditt arbetssätt är strukturerat och att du är mycket bra på att kommunicera samt har en bra pedagogisk förmåga.

Du är ödmjuk och en hands-on lagspelare. Du sätter dig lätt in i nya frågeställningar, dyker gärna ner i komplexare frågor och har en förmåga att växla mellan detaljfokus och övergripande helhet. Du är flexibel och drivs av viljan att förstå sammanhanget. Självständighet, proaktivitet och prestigelöshet är också viktiga egenskaper som Newsec värdesätter högt.

Vilka är vi?

Newsec - The Full Service Property House in Northern Europe - erbjuder fastighetsägare, investerare och lokalanvändare ett helhetsutbud av tjänster inom rådgivning och förvaltning.

Vi är ett partnerägt bolag med ca 2400 medarbetare fördelade på samtliga sju marknader i Norden och Baltikum. Newsec är Nordens ledande fastighetsförvaltare. Vi har en hög tillväxttakt och efterfrågan på våra tjänster ökar.

Vill du veta mer?

Känns detta som ett bra nästa steg i din karriär? Då är du varmt välkommen med din ansökan. Intervjuer och tillsättningar sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt. Vid frågor kontakta ansvarig rekryteringskonsult Linda Målberg, tel. 0733-80 77 88 eller Anette Zantelid, tel. +46 73 203 67 77 Ansökan sker via www.mpyafinance.se. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 22 feb 2023 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

"Newsec - Transforming real estate and beyond

Newsec erbjuder fastighetsägare, investerare och hyresgäster ett helhetsutbud av tjänster inom de fem tjänsteområdena Property Asset Management, Advisory, Investment Management, Energy Transition och Digital Accelerator. Newsec grundades 1994 och är idag ett partnerägt företag med cirka 2 400 medarbetare fördelat över de sju nordiska och baltiska marknaderna. Newsec är Sveriges ledande fastighetsförvaltare. Vi har en hög tillväxttakt och efterfrågan på våra tjänster ökar."