Partneransvarig

Partneransvarig

Säljare / Partneransvarig
Göteborg 

Vill du vara en del av ett litet modernt och marknadsledande företag inom IT och molntjänster? Har du teknikintresse och älskar att vara ute hos kund? Då är du den vi letar efter!

Netprint säljer Document Management och Workflow-lösningar på den nordiska marknaden. Lösningarna används för att erhålla säkra utskrifter, skanna dokument till molntjänster och övervakning av utskriftsmiljöer. Vi distribuerar lösningarna och våra tjänster via de främsta print- och IT-återförsäljarna på marknaden.

Om tjänsten
Som partneransvarig hos oss kommer du att arbeta med våra befintliga samarbetspartners / återförsäljare och bearbeta nya, samt ha kontakt med våra leverantörer runt omkring i världen.

Du kommer vara en nyckelperson mot våra partners och stötta dem i deras säljarbete. Vid djupare tekniska diskussioner tar du hjälp av dina kollegor inom affärsutveckling för att sy ihop kundunika lösningar. 

Du kommer även att

 • Representera och vara vårt ansikte utåt
 • Besöka våra samarbetspartners runt om i Norden
 • Hålla i företags- och produktpresentationer
 • Skapa sälj- och marknadsaktiviteter tillsammans med våra partners
 • Medverka vid seminarier och olika event
 • Skriva samarbetsavtal och sälja olika former av supportavtal
 • Bedriva B2B-försäljning av olika lösningar

Du kommer att vara en viktig del i vår ambition att ta marknadsandelar och skapa nya affärsområden i framtiden.

Vad har Joakim Johansson, VD att säga om Netprint Solution?

"Jag har en filosofi som bygger på stor tillit till medarbetarna. Genom detta skapas det en mycket platt organisationen som bjuder in till diskussion med högt i tak och delaktighet. Med ett stenkast från strandkanten erbjuder vi en mycket inspirerande arbetsmiljö. Här får du möjlighet att vara högst delaktig i Netprints framtida expansion.

Vi är ett litet företag med god sammanhållning och värdesätter lag och teamkänsla högt. Vi försöker alltid tillmötesgå individens individuella egenskaper och tar tillvara på hens styrkor. På så sätt skapas en behaglig och kreativ miljö."

Läs mer om vad Joakim och hans kollega har att säga om tjänsten och företaget på https://career.masterhelp.se/netprint

Vi erbjuder
En inspirerande kontorsmiljö ett stenkast från havet med utsikt över Göteborgs skärgård. Du kommer arbeta på huvudkontoret tillsammans med tolv hjälpsamma och trevliga kollegor. Stor frihet och flexibilitet erbjuds under eget ansvar. Du erhålls konkurrenskraftig lön, bonus och förmånsbil om så önskas. Alla medarbetare har pensions- och försäkringspaket samt ett generöst friskvårdsbidrag.

Övriga förmåner

 • Möjlighet till hybridarbete
 • 30 dagars semester
 • Generösa arbetstider med ledigheter i samband med helgdagar
 • Mobiltelefon
 • En friskvårdstimme per vecka

Din profil
Du brinner för att skapa nya relationer med sinne för goda långsiktiga samarbeten. För att lyckas i rollen som partneransvarig krävs det att du är målinriktad, har ett brinnande intresse för försäljning och är genuint intresserad av människor och att lösa behov. 

Du har en förståelse för IT / teknik och kan diskutera och förmedla tekniska IT-lösningar på ett pedagogiskt sätt. Du har tidigare jobbat inom IT med tjänster eller produkter, alternativt med mjukvaror inom Print. 

 • Du är självgående och kreativ
 • Du har några års säljerfarenhet från IT-branschen och då gärna några års erfarenhet av B2B-försäljning
 • Du har en förmåga att formulera dig proffessionellt på svenska och engelska i både tal och skrift
 • Du är representativ

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Kim Storm. Du når Kim på 031-70 45 182.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Netprint har mer än 30 års erfarenhet av att sälja dokument- och utskriftslösningar och är Nordens största värdeskapande distributör. Vi samarbetar med de främsta producenterna runt om i världen. Våra kunder spänner inom den privata sektorn allt från de minsta bolagen till de största globala koncernerna. Inom den offentliga sektorn återfinns våra lösningar på mer än hälften av Sveriges kommuner och regioner. Vi levererar även till en majoritet av Sveriges statliga verk och myndigheter.

Vår framgång bygger på att vi håller en mycket hög servicegrad mot våra partners och slutkunder där vi erbjuder marknadsledande kompetens och agerar rådgivare. I den rådgivande rollen hjälper vi kunder med sina utskrift- och dokumentutmaningar under hela processen, från att bygga en strategi och kartlägga behoven, designa en lösning och planera inför implementering. Vårt tekniska oberoende, vår starka teamkänsla, vårt omfattande partnernätverk över hela Norden och förstklassiga kompetens särskiljer oss från mängden.  

Läs mer om oss på www.netprint.se.

Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning, Key Account Manager, Account Manager
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.saljpoolen.se
Sista ansökningsdag 24 mars 2023 (55 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!