Projektingenjör till NEKTAB!

Projektingenjör till NEKTAB!

Besitter du ett genuint intresse för teknik och söker en arbetsplats där kollegornas välmående är i fokus? Då har du hittat rätt! Vi söker just nu projektingenjörer till NEKTAB för långsiktigt uppdrag hos deras kund i Göteborg!
Vi går igenom urvalet löpande, så ansök redan idag!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för NEKTABs räkning projektingenjörer. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning, vilket innebär att du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos NEKTAB.

NEKTAB är ett företag i tillväxt. De söker ständigt efter nya talanger som vill vara med och driva utvecklingen av ett hållbart samhälle där de ser nyttan att utveckla sina anställda. Under ditt konsultuppdrag kommer du att samarbeta tätt med kollegor och chefer på NEKTAB. Detta för att du ska få bästa möjliga förutsättning i rollen där din kompetens värdesätts högt!

Du erbjuds
  • En utvecklande roll, där du bidrar till fortsatt framgång och utveckling inom elkraftssektorn
  • En plats på ett bolag där kompetensutveckling ligger varmt om hjärtat
  • Möjlighet till ett avstamp i karriären eller ett skifte
Arbetsuppgifter
Som projektingenjör är du ansvarig för delområden delegerat av projektledaren. Du leder, styr och följer upp projektarbetet inom ditt ansvarsområde samt rapporterar till projektledare. Du är självständigt ansvarig för att planera dina egna åtaganden.

Exempel på ansvarsområden där du är projektledaren stöttande, kan vara protokollbeskrivning, administrering av projektens riskhantering eller sammanställning av projektstatus i form av avseende resultat, tidsplan och kalkyl. Det är därför viktigt att du tar för vana i det dagliga arbetet att våga fatta beslut, agera effektivt och med kvalité. Detta i kombination med god samarbetsförmåga samt planerings- och struktureringsförmåga.

Vi söker dig som
  • Har en avslutad högskoleutbildning inom energi, elkraft eller motsvarande.
  • Har minst ett års relevant dokumenterad arbetslivserfarenhet av en liknande roll, med erfarenhet i projekt med spänningsnivå om minst 130 kV.
  • Har genomgått en ESA-utbildning enligt branschpraxis
  • Har B-körkort
  • Har mycket goda kunskaper av det svenska och engelska språket då det används i det dagliga arbetet
Meriterande för tjänsten är bakgrund inom projektledning som gett dig certifikat inom exempelvis IPMA eller PMI, men är inget krav för tjänsten.

Dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos NEKTAB. Du har ett genuint tekniskt intresse där du gärna ser dig själv utvecklas ytterligare inom elkraft och hållbarhet. I dina arbetssätt är du prestigelös, nyfiken och handelskraftig. Du ser denna anställning som en möjlighet där du får både bidra med din befintliga kompetens samt utvecklas ytterligare! Vidare är du en person som vågar fatta egna beslut och fullföljer de arbetsuppgifter du åtar dig!

START: Enligt överenskommelse

OMFATTNING: Heltid

STAD: Göteborg

URVAL: Sker löpande

KONTAKT: Sofie Jonsson

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga relevanta dokument så som certifikat, kursintyg med mera. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med andra kandidater innan annonsen stängs ned. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail med har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på sofie.jonsson@pn.se
Mer info
Kontaktperson Sofie Jonsson
Email Mejla Sofie Jonsson
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Civilingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://pn.se/
Sista ansökningsdag 12 feb 2023 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!