Hoppa till innehåll
NearYou logotyp

Vi söker operatörer för kommande uppdrag!

Publiceringsdatum
08 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Om företaget
NearYou Göteborg är i en expansiv fas och vi söker löpande operatörer i olika former till våra kunder. Genom att skicka in en spontanansökan möjliggör du för oss att matcha din profil med rätt uppdrag. Du får möjligheten att bli anställd som konsult hos oss, men har även chans att bli anställd direkt till kund. Har du erfarenhet som operatör, montör eller liknande? Är du öppen för nya möjligheter? Tveka inte att söka redan idag.

Ange gärna i din ansökan vilken typ av jobb du skulle föredra, samt vilka skift du har möjlighet att jobba. Ju tydligare desto bättre!

Tjänstebeskrivning
Rollen som operatör kan variera beroende på kund. Du kan bland annat jobba som processoperatör, maskinoperatör eller mer tekniska yrken. Du kan jobba inom livsmedelsbranschen, byggbranschen, tillverkningsbranschen eller liknande.

Rollen kan vidare ha mer eller mindre fokus på mekanik och teknik. Rollen kan även innefatta exempelvis montering. En del tjänster består även av bearbetning och tillverkning av tyngre produkter såsom metallprodukter.

Arbetet är ofta förlagt dagtid, men det kan även vara kväll eller natt. Det är en fördel om du är flexibel gällande arbetstider.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är praktiskt lagd och har ett intresse för montering, tillverkning eller liknande. Vi ser gärna att du har en gymnasieexamen och tidigare erfarenhet av jobbet som maskinoperatör, tekniker, montör eller motsvarande. Du trivs med högt tempo och varierande arbetsuppgifter och har lätt att ta till dig instruktioner. Vidare ser vi att du som person är:

* En problemlösare
* Samarbetsvillig
* Öppen för att ta i när det behövs
* Effektiv och noggrann

Vi tror att du behärskar svenska såväl som engelska i tal och skrift. Har du datorvana är detta är ett plus. Det är vidare en fördel om du har truckkort och erfarenhet av truckkörning.

Om NearYou
NearYou är ett rekryterings- och bemanningsföretag med kontor i 17 städer. Vi har gått från att vara ett bolag bland andra i branschen till att också bli en samhällsaktör. Med oss som partner och arbetsgivare lovar vi att ge mer av det vi är bäst på. Vi är bäst på att vara nära, mänskliga och en motpol till stress, människor som statistik och en alltför opersonlig digitalisering.

Vi är hos dig, ett handslag, ett löfte. För dig som kandidat innebär det en aktör som backar dig, oavsett var i karriären du är och vill vara. Vi vill vara tryggheten i en snabb värld. Vi stöttar, utmanar och frågar hur det går. Helt naturligt, tycker vi.

Läs gärna mer om oss på www.nearyou.se

NearYou logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
14 augusti 2024 (29 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

NearYou är ett rekryterings- och bemanningsföretag med kontor i 17 städer. Vi har gått från att vara ett bolag bland andra i branschen till att också bli en samhällsaktör. Med oss som partner och arbetsgivare lovar vi att ge mer av det vi är bäst på. Vi är bäst på att vara nära, mänskliga och en motpol till stress, människor som statistik och en alltför opersonlig digitalisering. Vi är hos dig, ett handslag, ett löfte. För dig som kandidat innebär det en aktör som backar dig, oavsett var i karriären du är och vill vara. Vi vill vara tryggheten i en snabb värld. Vi stöttar, utmanar och frågar hur det går. Helt naturligt, tycker vi. Läs gärna mer om oss på www.nearyou.se