Hoppa till innehåll
NearYou logotyp

Vi söker en arbetsterapeut till Sportrehab!

Publiceringsdatum
31 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Om företaget
Sportrehab är ett team bestående av 40 fysioterapeuter, 5 arbetsterapeuter/handterapeuter och 1 ortoped som framför allt är inriktade mot idrottsmedicinsk rehabilitering av patienter med muskuloskeletala besvär. Sportrehab har över 35 års erfarenhet av idrottsmedicinsk primärvårdsrehabilitering och forskning/utveckling. Sportrehab har som ambition att vara frontlinjen av idrottsmedicinsk rehabilitering i Sverige. De strävar efter att alltid hålla sig uppdaterade på den senaste forskningen och arbeta utifrån ett evidensbaserat förhållningssätt i deras kliniska vardag. De har ett mycket bra samarbete med läkare och andra fysioterapeuter runtom Göteborg. De har idag 3 stycken rehabenheter i Göteborg med välutrustade gym för all tänkbar idrottsmedicinsk rehabilitering och träning.

Tjänstebeskrivning
Arbetsuppgifterna är varierande och innefattar sedvanliga arbetsuppgifter inom primärvårdsrehab. Du möter människor i alla åldrar och med blandade tillstånd, arbetet innefattar bedömning och behandling av personer med både fysiska och psykiska besvär. I tjänsten förekommer bland annat ADL-bedömningar, stresshantering, handrehabilitering, hjälpmedelsförskrivning, hembesök med mera.

Du kan fokusera på ditt arbete med patienter tack vare deras moderna tidboknings- och journalsystem samt väl utvecklat system för smidig uppföljning med vetenskapligt validerade frågeformulär och tester. De har även en bemannad reception som hjälper till med allt administrativt.

Du kommer att få utbildning och stöd av våra mycket kompetenta medarbetare, Patricia Gullberg inom psykisk hälsa och Scott Mc Donald inom handrehabilitering.

Tjänsten kan innebära arbete på flera av våra olika mottagningar och besöken sker både fysiskt och digitalt.


Kvalifikationer
Sportrehab söker nu efter en ny arbetsterapeut till sitt team. Du bör vara en självständig arbetsterapeut som tycker det låter spännande att arbeta inom en växande organisation i ständig utveckling. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet, gärna inom primärvårdsrehab. Meriterande om du har erfarenhet och intresse av att arbeta med personer med psykisk ohälsa, har du dessutom erfarenhet av handrehabilitering vore det ett extra plus.

Som person är du positiv och lösningsorienterad. Du är självständig men också samarbetsvillig, har god förmåga att planera och organisera dina arbetsdagar och arbetsuppgifter och skapar gärna nya, goda sociala relationer och kontakter. Goda förmågor att kommunicera både muntligt och skriftligt är ett krav för tjänsten. Då vi är en idrottsmedicinsk verksamhet ser vi gärna att du har ett intresse för idrott.

Till denna tjänst söker vi dig som är särskilt intresserad av att stötta personer, både barn och vuxna med psykisk ohälsa, kognitiva svårigheter och neuropsykiatriska funktionsnedsättningar.


Låter det intressant?
Varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt, då urval sker löpande. För denna tjänst hjälper NearYou till med rekryteringsprocessen, men du blir anställd hos Sportrehab.

Om NearYou
Vi är NearYou. Vi har gått från att vara ett bolag bland andra till att bli en samhällsaktör. Med oss som partner och arbetsgivare lovar vi att ge mer av det vi är bäst på. Vi är bäst på att vara nära, mänskliga och en motpol till stress, människor som statistik och en alltför opersonlig digitalisering.

Vi är hos dig, ett handslag, ett löfte. Vi vill ge det som vi tror en trasig arbetsmarknad behöver. För dig som kandidat innebär det en aktör som backar dig oavsett var i karriären du är och vill vara. Vi vill vara tryggheten i en snabb värld. Vi stöttar, utmanar och frågar hur det går. Helt naturligt, tycker vi.


NearYou logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
20 juni 2024 (5 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är NearYou. Vi har gått från att vara ett bolag bland andra till att bli en samhällsaktör. Med oss som partner och arbetsgivare lovar vi att ge mer av det vi är bäst på. Vi är bäst på att vara nära, mänskliga och en motpol till stress, människor som statistik och en alltför opersonlig digitalisering. Vi är hos dig, ett handslag, ett löfte. Vi vill ge det som vi tror en trasig arbetsmarknad behöver. För dig som kandidat innebär det en aktör som backar dig oavsett var i karriären du är och vill vara. Vi vill vara tryggheten i en snabb värld. Vi stöttar, utmanar och frågar hur det går. Helt naturligt, tycker vi.