Hoppa till innehåll
NearYou logotyp

Student inom HR och söker meriterande extrajobb?

Publiceringsdatum
16 februari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Om företaget
Vi är ett rekryterings & bemanningsföretag i Göteborg. Vi arbetar med tjänstemän & kollektivpersonal med flertalet företag runt i kring området Storgöteborg. Vi söker nu en konsultchefsassistent på deltid & heltid under sommaren.

Tjänstebeskrivning
Nu söker vi en ny konsultchefsassistent till vårt kontor i Göteborg. Vill du kombinera studier med ett meriterande extra- och sommarjobb? Som konsultchefsassistent har du en viktig roll då du stöttar våra konsultchefer i deras dagliga arbete. Du får möjlighet att vara involverad i hela uthyrningsprocessen, där dina främsta arbetsuppgifter är kandidat-, konsulthantering och administration. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är att annonsera lediga tjänster och arbeta med urvalsprocessen, schemaläggning och koordinering mellan kund, konsultchef och anställda. Du arbetar med flera projekt och uppgifter samtidigt och det är därför viktigt att du är flexibel, serviceinriktad och strukturerad.

För rätt person finns det stora möjligheter till att växa i rollen och senare avancera inom bolaget. Vi söker dig som vill arbeta extra vid sidan av studier där förväntan är 1-2 dagar vecka och under sommarperioden heltid vecka 26-32. Vi ser det långsiktigt och ser framför oss att du fortsätter arbeta extra även efter sommaren. Under sommarperioden kommer arbetsuppgifterna variera och du behöver vara redo för att hjälpa till där det behövs.


Vad erbjuder vi dig?
Vi söker dig som studerar en akademisk utbildning inom HR eller motsvarande och har minst två år kvar av dina studier. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från roller med fokus på service och/eller administration.

I din roll kommer du att fungera som koordinator och ha många kontaktytor både internt och externt, det är därför av stor vikt att du är serviceinriktad, effektiv, flexibel och strukturerad. Som person är du bekväm med att ha telefonen som arbetsredskap och du är kommunikativt skicklig i både i tal och skrift. Andra egenskaper som värderas högt är självständighet, affärsmässighet och att du är prestigelös. Vidare förstår du vikten av att arbeta efter uppsatta rutiner samt vara noggrann och effektiv, utan att göra avkall på service och leverans. Ditt glada humör och positiva inställning gör att du passar in i gruppen och i organisationen!

Sista ansökningsdag är 2024-02-29. Tillsättning är så snart som möjligt. Ansökningarna behandlas löpande så ansök gärna via vår hemsida www.nearyou.se redan idag. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. För ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Niklas Ekeblad eller Camilla Feldt.


Om NearYou
Vi är NearYou. Vi har gått från att vara ett bolag bland andra till att bli en samhällsaktör. Med oss som partner och arbetsgivare lovar vi att ge mer av det vi är bäst på. Vi är bäst på att vara nära, mänskliga och en motpol till stress, människor som statistik och en alltför opersonlig digitalisering.

Vi är hos dig, ett handslag, ett löfte. Vi vill ge det som vi tror en trasig arbetsmarknad behöver. För dig som kandidat innebär det en aktör som backar dig oavsett var i karriären du är och vill vara. Vi vill vara tryggheten i en snabb värld. Vi stöttar, utmanar och frågar hur det går. Helt naturligt, tycker vi.

Liknande Jobb

NearYou logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
14 mars 2024 (20 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är NearYou. Vi har gått från att vara ett bolag bland andra till att bli en samhällsaktör. Med oss som partner och arbetsgivare lovar vi att ge mer av det vi är bäst på. Vi är bäst på att vara nära, mänskliga och en motpol till stress, människor som statistik och en alltför opersonlig digitalisering. Vi är hos dig, ett handslag, ett löfte. Vi vill ge det som vi tror en trasig arbetsmarknad behöver. För dig som kandidat innebär det en aktör som backar dig oavsett var i karriären du är och vill vara. Vi vill vara tryggheten i en snabb värld. Vi stöttar, utmanar och frågar hur det går. Helt naturligt, tycker vi.