Hoppa till innehåll
NearYou logotyp

Händiga studenter sökes för extrajobb

Publiceringsdatum
14 februari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Om företaget
Vi söker för våra kunders räkning studenter som vill jobba extra under studietiden. Våra kunder är belägna i Göteborg med omnejd och är verksamma inom olika områden. För denna roll blir du anställd som konsult hos NearYou, men jobbar ute hos någon av våra kunder.

Tjänstebeskrivning
Som student hos oss kan varierade arbetsuppgifter förekomma. Det kan gälla allt från produktions- och lagermedarbetare med arbetsuppgifter såsom plockning och packning av produkter, in- och utleverans av varor, maskinoperatör vid tillverkning av livsmedel. Rollen kan även innefatta exempelvis montering.

Arbetet kan vara förlagt dag, kväll eller natt. Du förväntas vara flexibel och kunna jobba någon dag i veckan och vid behov. Under sommaren kan arbete på heltid förkomma under någon eller några veckor.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är student och har minst ett år kvar av dina studier. Vi tror att du är flexibel och kan ställa upp och jobba på kort varsel.

Vidare ser vi att du som person är:
* En problemlösare
* Samarbetsvillig
* Effektiv och noggrann

Vi tror att du har truckkort och erfarenhet av truckkörning. Du har även goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Det är meriterande om du har B-körkort och tillgång till bil


Om NearYou
Vi är NearYou. Vi har gått från att vara ett bolag bland andra till att bli en samhällsaktör. Med oss som partner och arbetsgivare lovar vi att ge mer av det vi är bäst på. Vi är bäst på att vara nära, mänskliga och en motpol till stress, människor som statistik och en alltför opersonlig digitalisering.

Vi är hos dig, ett handslag, ett löfte. Vi vill ge det som vi tror en trasig arbetsmarknad behöver. För dig som kandidat innebär det en aktör som backar dig oavsett var i karriären du är och vill vara. Vi vill vara tryggheten i en snabb värld. Vi stöttar, utmanar och frågar hur det går. Helt naturligt, tycker vi.


Liknande Jobb

NearYou logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
28 februari 2024 (2 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är NearYou. Vi har gått från att vara ett bolag bland andra till att bli en samhällsaktör. Med oss som partner och arbetsgivare lovar vi att ge mer av det vi är bäst på. Vi är bäst på att vara nära, mänskliga och en motpol till stress, människor som statistik och en alltför opersonlig digitalisering. Vi är hos dig, ett handslag, ett löfte. Vi vill ge det som vi tror en trasig arbetsmarknad behöver. För dig som kandidat innebär det en aktör som backar dig oavsett var i karriären du är och vill vara. Vi vill vara tryggheten i en snabb värld. Vi stöttar, utmanar och frågar hur det går. Helt naturligt, tycker vi.