Hoppa till innehåll
Msx International Ltd logotyp

Service Center Manager till MSX

Publiceringsdatum
30 oktober 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Är du intresserad av att leda vårt fantastiska service center och ta det till nästa nivå? Vi söker nu en strukturerad, tydlig och proaktiv ledare för att ta nästa kliv i vår utveckling. Är du en erfaren ledare som drivs av att leda team och coacha dem till framgång så kan denna roll vara vad du söker! Vi söker dig som är resultatdriven och samtidigt brinner för kundnöjdhet och utveckla effektiva arbetssätt.

Som Service Center Manager blir du ansvarig för flera nordiska support/service team som vi driver på uppdrag av vår kund, Ford Motor Company.

Service Center Manager ansvarar för den för den dagliga verksamheten, att utveckla teamen i nära samarbete med gruppledare samt säkerställa att uppsatta mål och nyckeltal nås. En viktig del av jobbet är att hålla en nära dialog med den interna organisationen, Ford Motor Company samt Fords återförsäljarnätverk i Norden.

Arbetsuppgifter:
 • Ansvar för den dagliga operativa verksamheteten
 • Leder via 7 teamledare som i sin tur har ansvar för totalt 60 personer.
 • Coacha och utveckla teamen till att nå uppsatta mål och nyckeltal.
 • Arbeta nära de operativa teamen och samtidigt ha helikoptersyn och driva strategiska frågor.
 • Driva förbättringsarbete och implementera processförändringar och nya arbetsrutiner.
 • Tät kommunikation med den interna organisationen och med kunden i olika länder.
 • Olika rapporteringsvägar funktionellt och operativt inom MSX Europa.
Är du den vi söker?

Som Service Center Manager kommer du ha nära kontakt med vår uppdragsgivare och du förväntas kunna hantera olika typer av affärssituationer på ett professionellt sätt. Rollen ställer höga krav på förmågan att kommunicera och bygga goda relationer. Som ledare söker vi någon med ett genuint intresse för att utveckla teamet och förmåga att arbeta strukturerat och proaktivt i en komplex miljö. För att lyckas väl i tjänsten tror vi också att du är en driven, lösningsorienterad och positiv person.

Kvalifikationer
 • Eftergymnasialutbildning eller motsvarande.
 • Mångårigt erfarenhet som ledare för kundcenter.
 • Mycket god förståelse för kundrelationen och utveckling av den.
 • God ekonomisk förståelse och förmåga att driva verksamhet utifrån KPI:er.
 • Mycket goda kunskaper i svenska samt engelska.
 • Erfaren användare av MS Office och Windows.
 • Erfarenhet av att hantera klienter/stakeholders.
Vi erbjuder

MSX International erbjuder dig en betydelsefull roll i ett expansivt bolag där du får utrymme att växa. Du kommer vara en viktig del i ett dynamiskt, prestigelöst och dedikerat team där det råder öppet klimat. MSX har kollektivavtal och erbjuder friskvårdsbidrag. I denna position ingår 6 veckors semester. Tjänstens omfattning är heltid. Placering är i Göteborg, Munkebäck där vi sitter i nya fräscha lokaler.

Ansökan:
Stämmer detta in på dig? Ansök redan idag! Alla ansökningar behandlas löpande.

MSX International är en global bransch-ledande leverantör av konsulttjänster och Business Process Outsourcing till fordonsindustrin med över 5000 medarbetare. I Norden är vi stolta över vårt team bestående av drygt 150 experter som levererar mätbara resultat med hög kvalitet. MSX investerar kraftfullt inom digitalisering för att öka vårt försprång som den ledande aktören i att supportera fordonsindustrin i en föränderlig tid. Tack vare vårt fokus på utveckling och kvalitet, växer vi snabbt och har de flesta biltillverkarna som kunder. MSX har fått flertal utmärkelser från biltillverkare för vårt arbete som leverantör från Volvo, Ford, Mercedes bland andra.

Job Segment: Service Manager, BPO, Customer Service, Operations
Msx International Ltd logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
28 dec. 2023 (23 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande Jobb

Göteborgs stad
Organisation & ledning
Företagslogga
Göteborgs stad
Organisation & ledning
Företagslogga
Göteborgs stad
Organisation & ledning
Företagslogga