Hoppa till innehåll
Msx International Ltd logotyp

Norsktalande Community Manager - Social Media

Ansök nu
Norsktalande Community Manager - Social Media
Drivs du av utveckling och förbättringsarbete? Har du en bakgrund inom sociala medier eller marknadsföring och pratar du flytande norska? Vill du arbeta i en spännande internationell miljö och är du redo att ta nästa steg i din karriär? Då kan detta vara en möjlighet för dig.

Just nu söker vi en Community Manager åt en av våra kunder inom bilindustrin.

Som Community Manager kommer du agera som en brand ambassador i sociala medier. Du kommer övervaka sociala medier och kommunicera med kunder på ett hjälpsamt och diplomatiskt sätt.

Arbetsuppgifter:
  • Övervaka sociala medier - primärt Facebook
  • Eskalera ärenden till kundsupport.
  • Publicera existerande lösningar när kunder har frågor eller klagomål.
Omfattning och arbetsplats:
Placering är i Göteborg. Tjänstens omfattning är heltid.

Är du den vi söker?
Som Community Manager kommer du ha nära kontakt med kunder och du förväntas kunna hantera olika typer av frågor på ett professionellt sätt. Rollen ställer höga krav på förmågan att kommunicera och hjälpa kunder. Vi söker någon med ett genuint intresse för bilindustrin och sociala medier samt med förmåga att arbeta strukturerat och proaktivt i en komplex miljö. För att lyckas väl i tjänsten tror vi också att du är en driven, analytisk och diplomatisk person med väldigt bra kommunikationsförmåga.

Kvalifikationer:
  • Tidigare erfarenhet av arbete inom sociala medier/marknadsföring.
  • Erfarenhet från fordonsbranschen är meriterande, men inte något krav.
  • Mycket goda kunskaper i norska samt engelska.
  • Erfaren användare av MS Office och Windows.
  • Avslutad gymnasieutbildning samt en eftergymnasial utbildning i sociala medier eller marknadsföring.
Vi erbjuder:
Tjänsten är en tillsvidareanställning på MSX med 6 månaders provanställning. MSX har kollektivavtal och erbjuder friskvårdsförmåner. Vi erbjuder hemmakontor enligt hybridmodellen. Vi erbjuder hemmaarbete enligt Hybrid-modellen. Arbetsplatsens lokaler är helt nyrenoverade och man sitter i öppna landskap tillsammans med dina teamkollegor. Lokalen finns i Munkebäck dit både spårvagn och bussförbindelser finns.

Låter den här tjänsten rätt för dig?
Sök redan idag! Då alla ansökningar behandlas löpande kan tjänsten tillsättas innan sista ansökningsdatum.

MSX International är en global bransch-ledande leverantör av konsulttjänster och Business Process Outsourcing till fordonsindustrin med över 5000 medarbetare. I Norden är vi stolta över vårt team bestående av drygt 140 experter som levererar mätbara resultat med hög kvalitet. MSXI investerar kraftfullt inom digitalisering för att öka vårt försprång som den ledande aktören i att supportera fordonsindustrin i en föränderlig tid. Tack vare vårt fokus på utveckling och kvalitet, växer vi snabbt och har de flesta biltillverkarna som kunder. Ett exempel är Volvo Car Corporation som tilldelat oss utmärkelsen Volvo Quality Excellence (VQE) för vårt arbete som leverantör.

Job Segment: BPO, Operations
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
18 juni 2023 (8 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare