Hoppa till innehåll
Move & Walk Sverige AB logotyp

Redovisningsekonom till Move & Walk

Ansök nu
Vill du arbeta på ett bolag där vi varje dag skapar en bättre vardag och livskvalitet för människor med funktionsvariationer?

Vi söker nu dig som är en varm, noggrann, positiv och engagerad redovisningsekonom med några års erfarenhet av kvalificerad redovisning. Du drivs av att få vara delaktig och trivs med att strukturera, säkerställa och jobba med ständiga förbättringar. Ekonomiteamet består av ett litet team om fem personer, där vi backar upp, stöttar och hjälper varandra.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Löpande bokföring, rapportering av kundfordringar, kontoavstämningar, fakturering
  • Månads- och årsbokslut, upprättande av årsredovisning
  • Periodiseringar och reserveringar
  • Delaktig i revision
  • Moms- och arbetsgivardeklarationer, banktransaktioner
  • Support till verksamheten i ekonomifrågor
  • Delaktighet i utvecklingsprojekt
  • Ad-hoc frågor
Din profil

Du har erfarenhet från en liknande position och bred kunskap inom redovisningsområdet, samt relevant utbildning inom ekonomi och redovisning.

Tjänsten passar dig som vill jobba med redovisning i en verksamhetsnära roll och som vill växa tillsammans med bolaget. Är självgående med viljan att både lära och lära ut. Ansvarstagande samt ett vant öga att kunna förstå och tolka siffror.

Officepaketet och engelska känner du dig trygg i. Har du arbetat i Hogia samt något BI system, ser vi det mycket meriterande.

Mer om tjänsten

Kontoret är beläget i nyrenoverade och moderna lokaler i Arkipelagens kontorshotell i Hildedal på Hisingen. Busshållplats precis utanför. Gratis parkering.

Du rapporterar direkt till vår VD Eszter och kommer ingå i ett tryggt team med god stämning och högt i tak. Hemarbete någon dag i veckan, friskvård, sjukvårdsförsäkring och kollektivavtal samt gott om frukt och fika.

Vill du veta mer och ansöka?

I den här rekryteringen samarbetar Move & Walk med MPYA Finance. Vid eventuella frågor kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Elin Antonsson på telefon 0709-318769 alternativt Anette Zantelid på telefon 0732-036777. Ansökan sker via www.mpyafinance.se.
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
12 juni 2023 (9 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Move & Walk har i över 25 års tid med professionalitet, engagemang och hög kvalitet gett vuxna och barn med funktionsnedsättningar hopp och framtidstro. Vi tror på alla människors möjlighet att utvecklas och vill genom aktivitet och inlärning ge våra elever, deltagare och Assistanskunder förutsättningarna för ett så självständigt liv som möjligt. Idag erbjuder Move & Walk Skola, Daglig verksamhet och Träning i storstadsregionerna samt Personlig assistans i hela landet.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare