Hoppa till innehåll
Motum AB logotyp

Administratör/Projektadministratör hos Vinga Hiss AB

Vinga Hiss är ett svenskt företag etablerat 2005. Vi levererar kundanpassade hissar av hög kvalitet och arbetar med olåsta hissystem samt komponenter från den öppna marknaden.

Vi jobbar med allt som har med hissar att göra, nyinstallationer, modernisering, service och reparationer av alla fabrikat. Vår serviceorganisation är tillgänglig dygnet runt, alla dagar och våra tekniker har gedigen erfarenhet.

Som Administratör på Vinga hiss har du ett varierande jobb. Det handlar om allt från att förbereda ärenden, ta fram information och sammanställa material till att stötta företaget med administration kring fakturor och inköp. Du koordinerar arbetet med kund-, konferens- och resebokningar och tar hand om de administrativa arbetsuppgifter som behöver utföras. Administratören är en nyckelperson och företagets ansikte utåt och hjälper kunder genom att ta emot besökare på kontoret, svara i telefon och på e-post.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Stötta arbetsledning i deras dagliga arbete
  • Registrering av projekt och uppdatering av projektprognoser
  • Garantihantering
  • Utbildningsadministration
  • Fakturering
  • Uppdatera kunduppgifter i affärssystemet
  • Administrera telefoni och larmhantering för våra hissar
  • Ansvarig för våra sociala medier
Du kommer vara en del av ett serviceinriktat team med erfaren personal i ett företag som verkligen månar om sina anställda.

För att lyckas i rollen behöver du ha tidigare erfarenhet av administrativt arbete. Som person är du serviceinriktad, stresstålig samt har lätt för att samarbeta. Eftersom arbetet innefattar mycket kommunikation internt och externt krävs goda kunskaper i svenska, tal och skrift.

Meriterande är arbete i liknande bransch samt ekonomi på gymnasienivå.

Vi eftersträvar jämlikhet, jämställdhet och mångfald på våra arbetsplatser.

Arbetstid vardagar klockan 7-16.

Om ansökan

Urval kan komma att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor är du välkommen att kontakta VD Fredrik Bodin, 070-548 21 71, fredrik.bodin@vingahiss.se

I tjänsten tillämpar vi provanställning som efter 6 månader går över i fast anställning.

Vi ser fram emot din ansökan!

Vi undanber oss kontakt från dig som vill sälja annons- och rekryteringstjänster
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
20 apr. 2023 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vinga Hiss är en del av Motum-koncernen. Motum är Sverige största oberoende hiss- och portkoncern. Vi är specialister på att installera, modernisera, serva och reparera hissar och portar. I koncernen ingår Hisscentralen, Hissgruppen, ITK, Motum Hiss Blekinge, Motum Hiss Skåne, Motum Port, Nordisk Hiss, Nordisk Hiss i Värmland, Roslagens Hiss, Uppsala Lyftservice, Vinga Hiss och Östgöta Portservice.

Tillsammans är vi runt 350 anställda och omsätter cirka 700 miljoner kronor.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare