Hoppa till innehåll
Motivera Sverige AB logotyp

B2B Försäljning - Account Manager till Göteborg

Motivera Sverige AB söker en erfaren säljare till vår försäljningsavdelning med placering i Göteborg

Vi är ett ledande bolag i Sverige som erbjuder marknaden krav- och säkerhetsutbildningar kopplat till arbetsmiljön. Bolaget har varit verksamt i över 25 år och är sedan att par år tillbaka inne i en expansiv fas. Utifrån våra fem kontor är vi idag rikstäckande och erbjuder våra kunder en portfölj med över 60 olika utbildningar. En tydlig värdegrund och ett positivt arbetsklimat är för oss viktiga framgångsfaktorer.

Vi jobbar uteslutande mot B2B. Vi erbjuder ett arbete där du får jobba med högkvalitativa tjänster, där du kan känna att du till 100% kan vara stolt och stå bakom det du säljer.
Du ska genom aktivt uppsökande försäljning, via kundbesök och telefonkontakt, analysera och lösa kundens behov av utbildningstjänster. Du kommer att arbeta mot både befintliga kunder men även mot nya kunder.

Du som söker tjänsten har en dokumenterad bakgrund som säljare med fördel mot industri- eller byggbranschen. Du har en god kommunikationsförmåga, mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift, samt ett driv och engagemang. Att du har ett gott affärsmannaskap utgår vi ifrån samt att du brinner för att göra affärer, arbeta målfokuserat samt skapa och vidhålla relationer.

Vi erbjuder fast lön då vi tror att en provisionsavlönad säljare inte alltid har kundens bästa för ögonen. Du drivs av en nyfikenhet att ständigt utveckla dig själv och din kompetens. Genom utbildning och aktiv coachning investerar vi i din professionella utveckling.

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta vår försäljningschef, Mattias Johansson på mattias.johansson@motivera.com

Din ansökan skickas till jobb@motivera.com, och skriv "B2B Försäljning – Account Manager till Göteborg" i ämnesraden.
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
07 nov. 2023 (40 dagar kvar)

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare