Hoppa till innehåll
Ansök nu
Om arbetsplatsen
Momentum Industrial AB är en marknadsledande distributör av industriella komponenter till den svenska och norska industrin. Vår mission är tillsammans för en hållbar industri, vilket för oss innebär att vi finns till för att tillsammans med våra intressenter bidra till att skapa en hållbar industri ur ett socialt, miljömässigt och ekonomiskt perspektiv. Vi omsätter cirka 1,1 miljarder SEK och har 310 talangfulla medarbetare. Momentum Industrial AB ingår i Momentum Group-koncernen som är noterat på Stockholmsbörsen. För ytterligare information, besök gärna vår hemsida: www.momentum-industrial.com

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som har vilja och attityd att förse svensk industri med kunskap och produkter med målet att öka våra kunders produktivitet och maskintillgänglighet. Med hög servicenivå och gott affärsmannaskap ska Du ta reda på kundens behov och hjälpa kunden till en bra lösning. Tjänsten innebär att Du arbetar på vårt lager och i vår butik. I det dagliga arbetet kommer Du att jobba med gods in och ut, inventering och se till att det är ordning och reda på lagret och i butiken och hjälpa kunder över disk med identifikation och anskaffning av industrikomponenter Rollen som rådgivare i frågor kring våra produkters användningsområden är viktig, men ett professionellt bemötande i kontakterna med våra kunder och din tekniska nyfikenhet och villighet att hjälpa är det som avgör hur väl Du kommer att lyckas i din roll. Vi har löpande internutbildning inom våra produkt- och tjänsteområden och Du får ett kunnigt team som stöd. Vi är ett bra sammansvetsat team där alla har stort fokus på kund samt att stämningen hos oss ska vara positiv och energigivande.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har teknisk och industriell erfarenhet och intresse. Du vill få möjligheten att arbeta i ett framgångsrikt företag och i ett engagerat team. Tidigare erfarenhet från vår bransch är en merit. Vi ställer höga krav, men erbjuder i gengäld en professionell, engagerande arbetsmiljö med mycket eget ansvar och möjlighet till personlig utveckling.

Övrigt
Vi tillämpar löpande urval.
Mer info
Kontaktperson
Suad Hodzic
Telefon
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 sep. 2023 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare