Hoppa till innehåll
Möller Bil Sverige AB logotyp

Säljare till Möller Bil Göteborg

Som säljare hos oss kommer du ingå i ett team som tillsammans arbetar för att leverera med hög kvalité och överträffa våra kunders förväntningar.

Vill du vara med på en spännande resa och representera ett av branschens starkaste varumärken så vet vi att du kommer att trivas som säljare för Audi på Möller Bil Göteborg. Audi har en stark position på svensk bilmarknad och befinner sig i den största modelloffensiven i märkets historia.

Hos oss får du kontinuerlig utbildning för att utvecklas i din roll som säljare samt stora möjligheter att utvecklas vidare inom företaget. Du får också möjligheten att arbeta med några av marknadens ledande varumärken! Vi är ett familjeägt företag med en kultur som kännetecknas av vår värdegrund: Öppen och Ärlig, Omtänksam, Initiativrik och Tydlig. Vårt mål är även att bli en av nordens bästa arbetsplatser!

Arbetsuppgifter
Som säljare arbetar du självständigt med varierande arbetsuppgifter och eget försäljningsmål. Du ansvarar för hela försäljningsprocessen från första kundkontakt, offert, finansieringslösningar, orderhantering till leverans och uppföljning. Du planerar och genomför säljaktiviteter tillsammans med försäljningsteamet och ni ansvarar för att försäljningshallen alltid är representativ och uppdaterad med rätt informationsmaterial. Du arbetar hela tiden med att identifiera, bearbeta och följa upp nya och potentiella kunder. Proaktivitet med telefonsamtal, närvaro online etc är en del av din vardag. För att lyckas som individ, krävs ett fullt fungerande team. "Laget framför jaget" är en nyckelfaktor.

Kvalifikationer
  • B-körkort
  • Gymnasial utbildning, meriterande är eftergymnasial utbildning med inriktning på försäljning och marknadsföring
  • Några års erfarenhet från relationsskapande försäljningsarbete med dokumenterade positiva resultat är meriterande.
  • Dator- och systemvana
Teamet är viktigt

Vi vill att det ska vara roligt att komma till jobbet och därför är attityd och positiv energi något som vi lägger stort fokus på när vi rekryterar. Du som person har ett gediget intresse för människor då du har daglig kontakt med både kunder och medarbetare. Därför behöver du ha god förmåga att skapa och upprätthålla bra relationer. Slutligen, för att lyckas och bli framgångsrik i rollen som säljare behöver du också ha ett affärsmässigt förhållningssätt där du tar egna initiativ. På Möller Bil Göteborg är vi ett tajt försäljningsteam och det är extra viktigt för oss att du har grundinställningen att alltid vilja göra det lilla extra som behövs för att ge kunden bästa möjliga service eller hjälpa en kollega när det behövs.

Ansök här!

Du är välkommen med din ansökan senast 2023-04-30. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag har passerat.

Möller Bil Göteborg ingår i Möller Bil Sverige som är återförsäljare med fullserviceanläggningar för Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda och VW Transportbilar. Vi har idag verksamhet på 13 orter i Mälardalsområdet samt Göteborg och ca 750 medarbetare. Möller Bil ägs av norska Møller Mobility Group, ett familjeägt företag och ett av nordens största bilföretag. Företaget har verksamhet inom import, återförsäljning och finansiering. MMG har ca 4300 medarbetare i Norge, Sverige och Baltikum. Under 2020 omsatte Möller Bil Sverige 4,4 miljarder SEK.
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 apr. 2023 (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Möller Bil Sverige är återförsäljare med fullserviceanläggningar för Volkswagen, Audi, SEAT, S KODA, Volkswagen Transportbilar och CUPRA. Vi har idag verksamhet på 12 orter i Mälardalsområdet och en Audi anläggning i Göteborg och ca 750 medarbetare. Ägare är norska Møller Mobility Group, ett familjeägt företag och ett av nordens största bilföretag. Företaget har verksamhet inom import, återförsäljning och finansiering. Møller Mobility Group har ca 4300 medarbetare i Norge, Sverige och Baltikum.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare