Försäljningschef Audi till Möller Bil Göteborg

Försäljningschef Audi till Möller Bil Göteborg

Vi söker en försäljningschef till Audi, Möller Bil Göteborg.

Audi har en mycket stark position på svensk bilmarknad och befinner sig i den största modelloffensiven i märkets historia. Vi satsar stort för att möta våra kunders högt ställda förväntningar och om du vill vara med på en spännande resa och representera ett av branschens starkaste varumärken tror vi att du kommer att trivas på Möller Bil Göteborg.

Som arbetsgivare erbjuder vi dig en möjlighet att arbeta med ett av marknadens ledande bilmärken i en spännande och expansiv organisation. Du har goda möjligheter till kontinuerlig utbildning för din utveckling i arbetet. Vi har en stark företagskultur som kännetecknas av vår värdegrund: Öppen och ärlig, Initiativrik, Omtänksam och Tydlig.

Rollen som försäljningschef Audi innebär att du ansvarar för att leda och utveckla verksamheten i syfte att nå våra försäljningsmål samt ge våra kunder service med absolut högsta kvalitet. Du kommer att ha ett övergripande ansvar för personal och resultat för försäljningsteamet och rapportera till platschefen i Göteborg. Som försäljningschef är du en del av den lokala ledningsgruppen likväl som du medverkar i tvärverkande arbetsgrupper för Audi inom Möller Bil Sverige. Du kommer också arbeta med att:
  • Löpande coacha, stötta och utveckla dina medarbetare mot uppsatta mål
  • Planera och målmedvetet arbeta för att nå uppsatta kvartals- och årsmål
  • Utveckla, aktivt bearbeta och bygga långsiktiga relationer med företagets kunder
  • Göra analyser av bilmarknaden och uppföljning av nyckeltal
  • Utveckla verksamheten och se till att kundnöjdheten efterlevs
Kvalifikationer
  • B-körkort
  • Gymnasieutbildning samt relevant utbildning inom ex. företagsekonomi och marknadsföring
  • Några års arbetslivserfarenhet från ledande roll med personal- och ekonomiskt ansvar och med dokumenterat goda resultat
  • Yrkeserfarenhet från bilförsäljning är en merit och har du tidigare arbetat med våra märken är det en fördel
Som person har du en stark utstrålning och lätt för att övertyga och motivera människor, både kunder och medarbetare. Du drivs av att arbeta för att nå uppsatta mål och har mycket god insikt i ekonomiska frågor. Du har lätt för att kommunicera, känner dig trygg i rollen som ledare och har ett coachande förhållningssätt till dina medarbetare. Rollen kräver också att du har god förmåga att skapa goda relationer på alla nivåer, en positiv inställning och en hög arbetsmoral. Du trivs med att arbeta strukturerat och ser saker ut ett helhetsperspektiv.

Låter det intressant? Kontakta platschef Petri Apelvi eller Försäljningskoordinator Cassandra Sköld för mer information. Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan genom att klicka på "Ansök", senast 5 februari 2023. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så vänta inte med din ansökan.

Varm välkommen till Möller Bil Göteborg!

Möller Bil Göteborg ingår i Möller Bil Sverige som är återförsäljare med fullserviceanläggningar för Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda och VW Transportbilar. Vi har idag verksamhet på 13 orter i Mälardalsområdet samt Göteborg och ca 750 medarbetare. Möller Bil ägs av norska Møller Mobility Group, ett familjeägt företag och ett av nordens största bilföretag. Företaget har verksamhet inom import, återförsäljning och finansiering. MMG har ca 4300 medarbetare i Norge, Sverige och Baltikum. Under 2020 omsatte Möller Bil Sverige 4,4 miljarder SEK.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Försäljningschef
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://mollerbil.se/
Sista ansökningsdag 5 mars 2023 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Möller Bil Sverige är återförsäljare med fullserviceanläggningar för Volkswagen, Audi, SEAT, S KODA, Volkswagen Transportbilar och CUPRA. Vi har idag verksamhet på 12 orter i Mälardalsområdet och en Audi anläggning i Göteborg och ca 750 medarbetare. Ägare är norska Møller Mobility Group, ett familjeägt företag och ett av nordens största bilföretag. Företaget har verksamhet inom import, återförsäljning och finansiering. Møller Mobility Group har ca 4300 medarbetare i Norge, Sverige och Baltikum.