Hoppa till innehåll
Ansök nu

Innovativ konstruktör inom Automotive
Göteborg

Är du en person med stort driv som trivs med varierande arbetsdagar där du får arbeta med innovativa produkter och teknik i framkant? Då kan rollen som konstruktör på Modul-System vara något för dig!

Som konstruktör hos Modul-System kommer du att arbeta med utveckling av nya såväl som att uppdatera befintliga produkter. Huvudfokuset i rollen är att driva konstruktionsuppdraget genom hela processen, från koncept till färdig produkt.

Våra system är modulära och kan konfigureras efter kundens behov. Vi jobbar med systemen i sin helhet och har egen produktion i vår fabrik i Mullsjö utanför Jönköping. En stor del av sortimentet lagerhålls i vårt centrallager samt i nationella lager, vilket möjliggör snabba leveranser till våra kunder i över 50 länder världen över.

Säkerhet och kvalitet är av yttersta vikt för oss på Modul-System. Vi satsar mycket på utveckling av nya och innovativa produkter som sedan testas rigoröst innan de når marknaden. På så vis kan vi alltid garantera högsta möjliga kvalitet.

Vi erbjuder
Som konstruktör hos oss erbjuder vi ett självständigt arbete i en platt och innovationsdriven organisation, där du får möjlighet att bidra med din kompetens. Inom Modul-System ger vi alltid personer som presterar ett ökat ansvar och en spännande karriärutveckling.

Vad har Emma Schöön, produktchef, att säga om tjänsten och företaget?

"Jag har en civilingenjörsexamen i industriell ekonomi och efter examen för två år sedan började jag här på Modul-System. Det som lockade mig med att arbeta på Modul-System var att det kändes som ett modernt tekniskt företag som satsar mycket på innovation och att ligga i framkant. Det är väldigt roligt och stimulerande att arbeta på Modul-System. Det är en kreativ plats med högt tempo där man får vara delaktig i väldigt mycket.

Stämningen i mitt team är väldigt bra där det finns en stark känsla av att alla vill göra sitt bästa och ständigt komma på bättre lösningar. Företaget i stort präglas av en prestigelöshet där alla hjälps åt. På huvudkontoret är vi ungefär 25 personer där vi har en väldigt nära kommunikation med alla. Det gör att vi får många av de fördelar som kommer med att arbeta på ett mindre företag trots att vi egentligen är ett mellanstort företag. "

Arbetsuppgifter
Du kommer ingå i ett dynamiskt team, där vi arbetar i projektform. Som konstruktör ansvarar du för tidsplaneringen samt kravuppfyllnaden i projekten. Du arbetar nära kollegor såväl som externa partners, både i och utanför Sverige. Du har en nära dialog med kunder och leverantörer. Som stöd i ditt arbete har du även tillgång till diverse specialister på laboratorier, forskningsinstitut och konsultbyråer.

Vidare kommer du även:

  • Tillgodose att produkterna håller hög kvalitet
  • Samordna samtliga delar i våra konstruktionslösningar
  • Kravställa mot inköpsavdelningen
  • Leda och fördela arbetet med externa konsulter för specialistkompetens
  • Testa och säkerställa att våra lösningar fungerar i bilarna

Din profil
För att lyckas i rollen som konstruktör hos Modul-System ser vi gärna att du har några års erfarenhet av arbete med konstruktion. Du har tidigare jobbat i projektform och är en naturlig ledare. Du är van att dokumentera dina insatser på ett strukturerat sätt. Vi ser gärna att du arbetat med el inom automotive.

Vi ser också att du har:

  • Högskoleingenjörsexamen eller motsvarande erfarenhet
  • Goda kunskaper i CAD
  • Erfarenhet av att arbete med el, mekatronik och elektronik
  • Flytande svenska och engelska, både i tal och skrift

Som person är du initiativtagande, trygg i din yrkesroll och drivande i ditt arbete. Du är självständig men samtidigt en teamspelare som vill utvecklas tillsammans med andra. Du är kommunikativ och bra på att etablera och underhålla kontakter. Vidare har du god analytisk förmåga och ett stort tekniskt intresse.

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringskonsult Cassandra Åkerblad, tel. 0720-708970, och Malou Magnusson, tel. 0707-588745, på Intenso Teknikrekrytering.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Your browser does not support the video tag.

Om oss
Modul-System är en av Europas ledande helhetsleverantörer av inredningar och utrustning till kommersiella fordon. Företaget finns representerat i hela Europa, samt försäljning i ytterligare ett antal länder globalt. Koncernen har ca 300 anställda. Huvudkontoret ligger i Göteborg (Mölndal) och produktionsanläggningen finns i Mullsjö. Företaget satsar på tillväxt och befinner sig i en stark expansion med flera nya affärsområden. Modul-System ingår i Lifco koncernen som är noterat på Stockholmsbörsen.  

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
05 okt. 2023 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Intenso Teknikrekrytering är specialister på rekrytering och search av ledare och specialister inom engineering, tech och IT. Vi hjälper tekniska specialister ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp.
https://register.masterhelp.se/candidate/signup

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare