Mimab söker skickliga truckförare för sommaruppdrag!

Mimab söker skickliga truckförare för sommaruppdrag!

Om tjänsten
Tjänsten som truckförare är ett heltidsuppdrag under sommaren (v.23-v.34) där du kommer arbeta med truckkörning hos vår kund Mima Terminal AB i Arendal, för rätt person finns det därefter goda möjligheter till fortsatt anställning efter sommarperioden. Arbete förekommer både enskilt och i team och tjänsten är förlagd på antingen ständigt dagskift eller ständigt kvällsskift. Vi erbjuder konkurrenskraftig lön och möjlighet att jobba med ett fantastiskt team på en spännande arbetsplats. Om du tror att du uppfyller dessa krav och är redo att ta dig an denna utmanande roll, skicka in din ansökan till oss idag.

Hur ser din arbetsdag ut?
I rollen som truckförare hos Mima Terminal AB behöver du vara noggrann och effektiv, vi ser även att du är en positiv lagspelare som arbetar på ett kvalitetsmedvetet sätt. Som person ser du den stora bilden och är bra på att planera ditt arbete och tar ansvar för din egen arbetsinsats. Är du dessutom flexibel, punktlig och social kommer du att passa in alldeles utmärkt! Om man jobbar dagtid ser arbetstiderna ut enligt följande: måndag-fredag 06.45-15.45. Om man istället jobbar kväll är det måndag-torsdag 15.15-00.00 som gäller.

I arbetsuppgifterna ingår många praktiska moment och jobbet är fysiskt krävande därför ser vi att du är en praktiskt lagd person. Som truckförare på Mima Terminal AB kommer du att vara ansvarig för lastning och lossning av pappersrullar, pappersmassa och virke, som transporteras från tåg och lastbilar och sedan lastas om till sjöcontainrar för export. Mima Terminal AB är en av de ledande företagen som står för 20% av exporten från Göteborgs hamn. Det är av vikt att du är en skicklig truckförare och har bevisad erfarenhet av att köra främst B-truckar (motviktstruck främst).

Tillsammans med dina arbetskamrater kommer du att arbeta efter instruktioner och uppsatta produktionsmål samt med ständiga förbättringar. Din arbetsdag präglas av ett gott samarbete med dina arbetskamrater där arbetsglädjen är viktig.

Krav för tjänsten
- Truckkort A + B
- Körkort B
- Stresstålig
- Erfarenhet av motviktstruck
- Behärskar svenska flytande i tal och skrift

Meriterande
- Innehar truckkort C3 och D2
- Behärskar engelska i tal och skrift

Vem trivs här?
Du som har erfarenhet från truckkörning på lager eller inom industri samt ett intresse för branschen kommer att trivas här. Som person är du ansvarsfull, initiativtagande och vill gärna visa framfötterna genom att bidra med det lilla extra och se förbättringsmöjligheter. Har du dessutom en vilja att lära och utvecklas kommer du att bli en mycket uppskattad medarbetare hos oss. Dina tidigare erfarenheter av ett gott samarbete med arbetskamrater kommer du ha nytta av. Likaså din vilja att hålla ordning och reda på din arbetsplats samt din medvetenhet kring god kvalité.

Vad erbjuder vi?
Tjänsten är ett konsultuppdrag med 6 månaders visstidsantällning, vilket betyder att du är anställd av Adecco och uthyrd till kund. På lång sikt kan det även finnas möjlighet att bli direktanställd hos våra kunder. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.

Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Är du intresserad?
Skicka in ditt CV och personliga brev genom att ansöka via annonsen. Vi är nyfikna på vad du har gjort tidigare och varför du är rätt person för jobbet. Vi tar inte emot CV via mail, utan ansök direkt genom systemet.

Om Adecco
Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största Rekryterings- och Bemanningsföretag har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvariga rekryterare:

Andreas Palmqvist via andreas.palmqvist@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Sökord

Truckkörning, truckförare, Mimab, Göteborg, Motviktstruck, B1, B3, C3, D2

Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 25 apr 2023 (34 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.