Hoppa till innehåll

säljande Säljledare som får "en kick" när andra lyckas!

Om Tjänsten – Ansvar och uppgifter

I rollen som Säljledare ansvarar och driver du försäljningsprocessen tillsammans med 3-4 säljare. Din tidigare erfarenhet som professionell säljare kommer ligga till grund för din förmåga att stötta och leda säljarna på plats. Du följer med på sambesök, medlyssning av samtal och coachning i det dagliga arbetet. Du utstrålar passion för att få andra att lyckas. Ekonomisk drivkraft ett naturligt inslag för dig. Du medverkar på olika mässor, kundevent och kommer även arbeta med egen försäljning. Du rapporterar direkt till VD. Upptagningsområdet för kundbasen är i Västra Götaland.
Du arbetar vardagar 8-17 och utgår ifrån vårt kontor i Sävedalen.

Om Dig – Egenskaper och förmågor

För att vara framgångsrik som säljledare hos Miljöbelysning behöver du vara en entusiasmerande person och ha en tydlig ambition att skapa resultat. Du har lätt för att kommunicera och är tydlig med att sätta mål. Ekonomisk och tävlingsinriktad drivkraft är en viktig egenskap. Du har tidigare arbetat som säljare / teamleader med mycket goda resultat. Som person är du entreprenöriell som är praktiskt lagd och har inställningen att allt är möjligt.

Det är du tillsammans med dina kollegor som har ansvaret att aktivt bearbeta ditt distrikt. Du behöver inte ha branschvana men du måste älska försäljning.
Dina kollegor och kunder beskriver dig som affärsmässig, driven, ödmjuk och professionell med glimten i ögat.

- Du behärskar det svenska och engelska språket väl både i skrift och tal.
- Har du teknisk förståelse eller arbetat mot fastighetsbranschen är det ett plus men inte ett krav

Vi Erbjuder

Ett spännande, utmanande jobb
Ett starkt team – med erfarna, lojala, drivna och glada arbetskollegor
Vi erbjuder fast lön och en generös rörlig del som du i allra högsta grad kan påverka.

Naturligtvis ingår det tjänstebil.
Miljöbelysning Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
28 dec. 2023 (30 dagar kvar)
Yrkesroll
Typ av anställning

Kontaktperson
Gabriella Incusci
Email
Telefon

Om arbetsgivaren

Om Miljöbelysning –

Miljöbelysning är med sitt unika koncept marknadsledande i Sverige på att konvertera befintliga armaturer till LED-belysning och installera laddstationer för elbilar. Vi installerar uppemot 10.000st ljuskällor och laddstationer per månad. Våra största kunder är bostadsrättsföreningar, kommersiella fastigheter och gatubelysning i allmänna och enskilda vägnät.

Med vår kompetens och erfarenhet av branschen, erbjuder vi våra kunder trygga och säkra helhetslösningar på ett enkelt och smart sätt. Vi har erhållit DI-Gasell utmärkelse fyra år i rad!

Sedan 2022 ingår vi i den börsnoterade
koncernen Ecoclime group.


Vi har huvudkontor i Täby norr om Stockholm och filial i Sävedalen i Göteborg, och Malmö och Helsingborg. Vi är idag ett 40-tal härliga installatörer, säljare och administrativ personal. Nu söker vi ytterligare en medarbetare som vill stärka upp organisationen i Göteborg med omnejd.
http://www.miljobelysning.nu

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb

Göteborgs stad
Försäljning
Företagslogga
Göteborgs stad
Försäljning
Företagslogga