Hoppa till innehåll
Metenova AB logotyp

Utvecklingsingenjör

Publiceringsdatum
11 februari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Utvecklingsingenjör till Göteborg

Har du passion för både teknisk innovation och projektledning? Vi söker en målinriktad utvecklingsingenjör / projektledare inom mekanik som vill vara med och driva framtidens lösningar inom läkemedels- och bioteknikindustrin.

Metenova är en ledande innovatör och tillverkare av magnetmixrar för läkemedels- och biotekniksanvändning. De tillhandahåller aseptisk och banbrytande blandningsteknik för kritiska applikationer.

Arbetsuppgifter
I rollen som utvecklingsingenjör ansvarar du för att driva genomförandet av utvecklingsprojekt. Du leder och styr projekten från början till slut, inklusive kalkylering, budget, tidsplan och dokumentation. Ditt arbete innefattar även konstruktion och utveckling av mekaniska system samt design och optimering av prototyper med fokus på hållbarhet, precision och användarvänlighet. Genom nära samarbete med tillverkare, säljare och kunder spelar du en viktig roll som supportperson för användningen av våra produkter. Genomförande av tester, analyser och utvärderingar för att säkerställa hög kvalitet och överensstämmelse med regelverk ingår också i tjänsten.

Vad har Gustav Larsson, utvecklingsingenjör, att säga om tjänsten och företaget?

"Jag sökte tjänsten på Metenova för fyra år sedan då tjänsten lät rolig och det var ett litet bolag där jag kan vara med i projekt från början till slut. Jag jobbade inom maskinteknik och produktutveckling tidigare men tyckte det kändes spännande med medtech och att prova något nytt. Dessutom hade jag en vän som jobbade här som tyckte att det var en kul arbetsplats.

Jag tror att många av oss här känner en sorts stolthet av att jobba med något som bidrar till något bra. Jag personligen tycker starten av nya projekt är allra roligast, när man inte riktigt vet hur man ska lösa ett problem och alla lösningar är tillåtna.

Att arbeta på Metenova är riktigt kul och det är alltid något nytt på gång. Då vi inte är ett så stort bolag blir det att alla känner alla och vi hittar ofta på mycket kul saker tillsammans. Allt från fredagsträning till AW och skidresor. Det är en väldigt bra stämning här!"

Din profil
För att lyckas i rollen som utvecklingsingenjör ser vi att du är kommunikativ och har lätt att ta till dig ny teknik. Som person är du en flexibel och prestigelös lagspelare som alltid sätter kunden i fokus.

Vidare ser vi att du har:  

  • Ingenjörsutbildning inom mekanik
  • Erfarenhet som konstruktör med god kompetens inom tillverkningsprocesser, som t.ex. svarvning, fräsning, formsprutning
  • Goda kunskaper i SolidWorks eller liknande CAD program
  • Meriterande om du har erfarenhet av att driva projekt
  • Svenska och engelska i tal och skrift

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringskonsult Josefine Petersson, 0702-50 14 29, och Cassandra Åkerblad, 0720-70 89 70, på Intenso Teknikrekrytering.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Your browser does not support the video tag.

Om oss
Metenova är en ledande innovatör och tillverkare av magnetblandare för läkemedels- och bioteknik. Vi tillhandahåller aseptisk banbrytande blandningsteknik för kritiska applikationer.

Liknande Jobb

Metenova AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
03 april 2024 (41 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Intenso Teknikrekrytering är specialister på rekrytering och search av ledare och specialister inom engineering, tech och IT. Vi hjälper tekniska specialister ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp.
https://register.masterhelp.se/candidate/signup