Hoppa till innehåll
Meritmind AB logotyp

Interim Redovisningsekonom, centrala Göteborg

Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Meritmind söker en Redovisningsekonom för ett konsultuppdrag hos vår samarbetspartner i centrala Göteborg. Uppdraget är på heltid och beräknas starta i slutet av augusti eller början av september och löper ca 1 år framåt. I detta uppdrag får du möjlighet att vara en del av ett härligt team och få vara med på bolagets spännande utvecklingsresa!


Huvudsakliga arbetsuppgifter som interim Redovisningsekonom

Som interim Redovisningsekonom ansvarar du för att leverera korrekt redovisning enligt gällande redovisningsprinciper. Du ingår i ett team om 6 personer och rapporterar till redovisningschefen. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av:

  • Löpande redovisning
  • Bokslut och rapportering
  • Analys, budget och prognos
  • Årsredovisning
  • Skatt- och momsdeklarationer
  • Hantera anläggningsregister

Kvalifikationer och erfarenhet:
Vi söker dig som har högskoleutbildning eller motsvarande och åtminstone 5 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, inklusive årsredovisning.

Personliga egenskaper:
För att lyckas i uppdraget ser vi att du är analytisk, lösningsorenterad och kommunikativ. Du trivs med att arbeta i en föränderlig organisation och med många kontaktytor. Vidare är du flexibel och med en stor servicekänsla

 

Placeringsort: Göteborg


Om företaget: Bolaget är verksamt inom fastighetsbranschen

 

I detta konsultuppdrag samarbetar kunden med Meritmind.
Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi erbjuder tjänster inom förändringsledning, rekrytering, konsultlösningar och kompetensutveckling. Vi är ledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk inom ekonomi. Varje år söker ca 18 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget ca 370 anställda och omsätter ca en halv miljard. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke. Läs mer på meritmind.se

 

Ansökan:
För mer information om konsultuppdraget är du välkommen att höra av dig till goteborg@meritmind.se

Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV och det är endast möjligt att bifoga ett dokument.

Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande konsultprocess.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med GDPR-lagstiftningen)

  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.

Välkommen med din ansökan!

Meritmind AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
10 september 2024 (54 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren