Hoppa till innehåll
Meritmind AB logotyp

Interim Senior Accountant, Göteborg

Ansök nu

Meritmind söker nu för kunds räkning en Senior Accountant till ett spännande bolag i fina lokaler i centrala Göteborg! Rollen är ett konsultuppdrag som löper fram till årsskiftet, med möjlighet till förlängning. Vi ser gärna att du har möjlighet att starta uppdraget under juni månad, men det ges möjlighet till att vara ledig under en stor del av juli.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Som Senior Accountant blir du en del av ett team på 5 personer och rapporterar till redovisningschefen. I rollen arbetar du med löpande bokföring, leverantörsreskontra, moms- och skattedeklarationer, månadsbokslut och valutahantering. Du stöttar dina kollegor vid behov och samarbetar även tätt med bolagets business controllers. I denna roll ges det möjlighet att till viss del arbeta hemifrån.


Kvalifikationer och erfarenhet:

För att lyckas i uppdraget ser vi att du är trygg i dina redovisningskunskaper, tycker om att arbeta operativt och i team. Du är prestigelös och nyfiken på att lära dig nytt.

Är det dig vi söker för uppdraget? Skicka in din ansökan så snart som möjligt då vi arbetar med löpande urval.

Om Meritmind:

Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi har ett starkt varumärke, är marknadsledande inom vår nisch och erbjuder tjänster inom förändringsledning, rekrytering, konsultlösningar och kompetensutveckling. Meritmind grundades år 2000, har ca 370 anställda, omsätter ca en halv miljard och finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås, Linköping och Jönköping. Läs mer på https://meritmind.se/

Mer info
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
21 juli 2023 (53 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare