Hoppa till innehåll
Meritmind AB logotyp

Interim redovisningschef, Göteborg

Ansök nu

Interim redovisningschef till trevligt bolag i Göteborg

Vill du arbeta som konsult och brinner för redovisning och siffror? Trivs du i en roll med många kontaktytor och där du får leda en grupp? Då kommer här en rolig möjlighet för dig!

Till ett mycket trevligt bolag i centrala Göteborg söker vi en redovisningschef för ett konsultuppdrag. Uppdraget kan med fördel starta i juni eller början på juli, och löper ca 4 månader. Det ges möjlighet till sommarsemester under uppdragets gång.

Arbetsuppgifter som interim redovisningschef

Som redovisningschef ansvarar du för en grupp om 6 personer och rapporterar till CFO. I din roll säkerställer du att redovisningen följer de riktlinjer och processer som finns samt stöttar teamet vid behov.

Vi ser att du har en förmåga att med god överblick kunna redogöra för prioriteringar, avvikelser och insatser samtidigt som du har en förmåga att grotta ned dig i siffror på en mer detaljerad nivå.

Kvalifikationer och erfarenhet

Vi söker dig som är trygg i dina redovisningskunskaper inom K3 och har förmåga att arbeta operativt när situationen kräver det. Du är självgående, nyfiken på att lära dig nya saker och trygg med system. Vidare är du en mycket god användare av Excel och familjär med pivottabeller och Power BI.

Om företaget

På plats möts du av ett mycket trevligt och självgående team i en trevlig miljö.

Placeringsort Göteborg

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
21 juli 2023 (50 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare