Hoppa till innehåll
Meritmind AB logotyp

Business Controller till Meritmind, Göteborg

Ansök nu

Meritmind i Göteborg växer och vi söker nu dig som vill anta rollen som ekonomikonsult med inriktning mot controlling. Här erbjuder vi dig möjligheten att ta dig an spännande interimsuppdrag i en roll som Business Controller hos våra attraktiva kundföretag som är allt från stora börsnoterade koncerner till mindre bolag.

Arbetar du idag som controller inom ekonomiområdet och är nyfiken på att se nya spännande branscher och företag? Är du intresserad av att bli anställd som konsult och få utvecklas vidare inom business controlling ? Då kan rollen som ekonomikonsult på Meritmind vara en god match för dig!

Kvalifikationer och personliga egenskaper

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom ekonomi samt 3-5 års arbetslivserfarenhet inom controlling och gärna med redovisningskompetens i ryggen.

I konsultrollen lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att trivas och vara framgångsrik i rollen som controller är du nyfiken, noggrann, flexibel, självgående, ansvarsfull och serviceinriktad. Du har lätt för att sätta dig in i nya situationer och angriper dina arbetsuppgifter på ett noggrant och analytiskt sätt. Då controllerfunktionen ofta har flera intressenter och kontaktytor så är både kommunikativ och ödmjuk ytterligare två egenskaper som värderas högt hos våra kunder.

Du är väl bevandrad i Excel och har erfarenhet från affärssystem. Rollen som konsult ställer krav på goda kunskaper i svenska och engelska.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter i rollen som controller inom ekonomiområdet

  • Ta fram budget- och prognosunderlag, kostnadsuppföljningar och ekonomiska analyser
  • Upprätta ekonomiska rapporter till ledning och styrelse
  • Utveckla och effektivisera processer och rutiner inom ekonomi- och verksamhetsstyrning
  • Vara delaktig i månadsbokslut, kvartalsbokslut och årsbokslut

Om rollen som ekonomikonsult

Vi vill gärna att vår relation blir långvarig och tillsammans med våra erfarna och duktiga konsultchefer ser vi till att hitta uppdragen som passar bäst just för dig. Du och din konsultchef håller nära kontakt under uppdragen, ser till att du trivs och hjälper dig hela tiden till nästa steg i din karriär.

Vi träffas ofta för att umgås och dela erfarenheter med varandra. Du blir en del av ett starkt nätverk och ett välrenommerat varumärke. Dessutom har vi väldigt roligt tillsammans när vi ses!

Vad erbjuder vi dig?

Konsultrollen erbjuder dig stimulerande arbetsuppgifter där du får möjlighet att se olika typer av branscher och ekonomiavdelningar i mindre, medelstora och stora bolag och därmed utveckla din kompetens ytterligare.

Vi erbjuder ett stort utbud av utbildningar och seminarium samt föreläsningar och konsultträffar. Utöver detta har du som konsult tillgång till ett digitalt utbildningsverktyg för att effektivisera din vardag och få kompetensutveckling på ett enkelt och snabbt sätt. Allt för att du ska få möjlighet att kompetensutvecklas och trivas i din roll som konsult.

Som konsult har du en trygg anställning som omfattas av kollektivavtal. Självklart har vi också förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och tillgång till förmånsportalen Benify.

Placering: Göteborg, Västra Götaland

Om Meritmind

Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi har ett starkt varumärke, är marknadsledande inom vår nisch och erbjuder tjänster inom förändringsledning, rekrytering, konsultlösningar och kompetensutveckling. Meritmind grundades år 2000, har ca 370 anställda, omsätter ca en halv miljard och finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås, Linköping och Jönköping. Läs mer på https://meritmind.se/

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
03 juli 2023 (31 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare