Teknikintresserad student till mcare!

Teknikintresserad student till mcare!

Rollen

mcare Sweden AB expanderar och söker dig som studerar och vill arbeta deltid som Junior Tekniker och/eller Junior Logistiker. Dessa två tjänster innebär lättare uppgifter inom teknik och logistik, så som att göra bedömningar i enskilda skadefall, sköta kontakten med försäkringsbolag, göra kostnadsbedömningar- och förslag samt beställa reservdelar. En stor del i arbetet är även administrativa uppgifter som efterföljer föregående arbetsuppgifter. Packning och leveranser ingår även i arbetsuppgifterna. Det finns goda möjligheter för rätt person att utvecklas inom företaget inom sina intresseområden. Antal arbetspass är varierande, men målet är att arbeta 2-3 gånger per vecka. Det är av stor vikt att vara flexibel för att bli uppbokad på pass med kort framförhållning. Arbetstiderna är i dagsläget 8-17, alternativt 9-18, måndag till fredag, men då högsäsongen är i antågande kan även kvällar och helger bli aktuella.

Din profil

Du som söker ska studera på minst 50% och ha minst 1 år kvar av dina studier. Rollen kräver inga förkunskaper men då den kan komma att innefatta både arbete inom teknik och logistik är det av stor vikt att du har ett genuint intresse för teknik samt som person är noggrann då kvaliteten står i fokus. Du ska ha god it-vana och känna dig bekväm i såväl svenska och engelska i både tal och skrift, då kontakt med kunder och leverantörer kan ske på båda språken. Har du ytterligare språkkunskaper ses detta som meriterande. Som person ser vi dig som social med sinne för humor som trivs i en arbetsmiljö med högt i tak och samtidigt arbeta i ett högt tempo utan att noggrannheten och kvaliteten påverkas.

Intresserad?

Låter detta som en tjänst som skulle passa dig? Då vi har ett löpande urval kan tjänsten komma att tillsättas innan slutdatum. Sök redan idag! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterare Sara Landgren på telefonnummer 040- 611 07 70.
Mer info
Kontaktperson Sara Bergh
Telefon 040-611 07 70
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Logistik, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Temp-Team Sverige AB
Sista ansökningsdag 27 nov (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Söker du ett deltidsjobb för att komplettera dina teoretiska kunskaper med praktisk arbetslivserfarenhet? Studerar du på minst 50% och har 1 år kvar av dina studier, eller mer? Har du dessutom ett stort intresse för teknik och är nyfiken på att lära dig mer? Då kan du få möjlighet att ingå i ett roligt, ungt och kompetent team!