Hoppa till innehåll
MBA Fastighetsservice AB logotyp

TRÄDGÅRDSARBETARE/ FASTIGHETSARBETARE

DIN ROLL

En trädgårdsarbetares huvudsakliga arbetsuppgifter är att ta hand om all yttre skötsel på de fastigheter som MBA sköter om, men även att stötta upp vid extraarbeten. Kort och gott hjälpa till med alla möjliga arbetsuppgifter. Viktigast för att arbeta och trivas i vårt team är att ha en positiv och öppen attityd. "Vi löser problemet" är vårt grundsynsätt vilket medför mycket varierade arbetsuppgifter som skapar utrymme för utveckling och nytänkande.

Under växtsäsongen är de fasta arbetsuppgifterna t.ex.: gräsklippning, ogräsrensning, häckklippning, beskäring, lövupptag, löpande vård och nyplanteringar av säsongsväxter och mindre anläggningsarbeten. Vi kontrollerar även att renhållningen på fastigheterna fungerar, sköter skräpplock, hjälper till med hantering av grovsopor och assisterar där det behövs med enklare fastighetsunderhåll.

Vi söker Dig med rätt attityd som gillar att arbeta och inte tvekar att rulla upp ärmarna när det behövs.

DIN PROFIL
Som person är du strukturerad, strategisk och ser möjligheter. Du drivs av att skapa lösningar. Förmåga att arbeta självständigt under eget ansvar och att ta egna initiativ är egenskaper som värdesätts. Samtidigt kommer du att arbeta nära dina nya kollegor varpå samarbetsförmåga är en viktig egenskap. Arbetet är stundtals fysiskt ansträngande och kräver god kondition.

Det är ett krav att ha B-körkort och då vi jobbar mot kund är det viktigt att du talar svenska utan hinder. Vi söker allsidiga och händiga personer. Positivt är om man har ett särskilt intresse av anläggning, maskin, park eller trädgård. Vi eftersöker som sagt personal till alla möjliga tjänster där den gemensamma nämnaren är att allt är utomhus!

Tjänsten är i första hand en säsongsanställning mars till november, men kan komma att övergå till en tillsvidareanställning.

Framförallt söker vi personer som jobbar heltid men det kan även funka med deltid om man vill kombinera med studier eller dylikt.

ÄR DU INTRESSERAD?
Vi rekryterar löpande så mejla din ansökan så snart som möjligt. Ansökan innehållande CV och personligt brev, skickas till rekrytering@mbafast.se. Märk din ansökan "Trädgårdsarbetare".

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sedan MBA Fastighetsservice startades år 1995 har vi haft ett mål som är lika enkelt som tydligt – att ta god hand om andras fastigheter. I dag är vi ett växande företag som fortsätter bygga våra framgångar på nöjda kunder och personal som trivs.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare