Drifttekniker/Ventilationsservice

Drifttekniker/Ventilationsservice

MBA består av 3
huvudinriktningar: DRIFTTEKNIK, INRE och YTTRE fastighetsservice.

DRIFTTEKNIK:

Driftavdelningen består av 8 duktiga
drifttekniker som nu behöver fler kollegor. Driftavdelningen är en av de mest snabbväxande grenarna för MBA just nu, för att hinna med alla jobb som kommer in och för att kunna blicka framåt och fortsätta vår satsning behöver vi fler duktiga tekniker.

VEM ÄR DU?

Vad som är av största vikt är
att du är en problemlösare av rang! Du behöver ha en god allmänteknisk kunskap och framförallt ha ett stort intresse för teknik och fastighetsdrift. För att trivas i rollen ser vi att du precis som vi värdesätter service och bidrar till en positiv stämning och ett gott samarbete på arbetsplatsen. Du är beredd att ta ansvar och är kvalitetsinriktad, samt är en person med en vilja att utvecklas och lära dig nya saker. Bra på att strukturera och organisera arbetet är av stor vikt.

DIN ROLL!

Du ansvarar för drift, skötsel och optimering av fastigheternas tekniska system och funktioner och bör med fördel ha kunskap inom till exempel tekniska installationer för kraft och belysning, ventilation, VVS-tekniska anläggningar, styr- och regler- samt energi- och klimatfrågor.

Tjänsten kommer framförallt
att ha fokus på ventilationsarbeten där till exempel ventilationsservice är en stor del av arbetsuppgifterna. Andra förekommande arbetsuppgifter är ärendehantering samt till viss del tillsyn och rondering av tekniska utrymmen. Utförande av planerat, förebyggande och felavhjälpande underhåll och reparationsarbeten. Du övervakar energiarbetet, identifierar och analyserar energibesparingsåtgärder samt för driftjournaler.

Som grund bör du ha en
teknisk eller fastighetsinriktad gymnasieutbildning med påbyggnad från yrkeshögskola eller motsvarande. Begränsad behörighet El eller bättre är meriterande.

ÖVRIGT

På MBA är vi måna om medarbetarnas personliga utveckling och möjlighet att kombinera arbetsliv med privatliv. Genom ett öppet och positivt synsätt skapar vi förutsättningar för en arbetsmiljö där vi trivs och mår bra. Ett starkt engagemang är något som kännetecknar oss och i en öppen och positiv miljö kan engagemanget växa.

ÄR DU INTRESSERAD?

Titta gärna in på vår hemsida www.mbafast.se. Vi rekryterar löpande så mejla gärna din ansökan så snart som möjligt, märk din ansökan "Drifttekniker".
Mer info
Kontaktperson rekrytering
Email Mejla rekrytering
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Fastighet, Drifttekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 apr 2023 (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sedan MBA Fastighetsservice startades år 1995 har vi haft ett mål som är lika enkelt som tydligt – att ta god hand om andras fastigheter. I dag är vi ett växande företag som fortsätter bygga våra framgångar på nöjda kunder och personal som trivs.