IT-Support - Teamleader

IT-Support - Teamleader


Vi söker dig som är senior inom IT-support och som är redo att axla en Teamleader-roll.

Hos Geomatikk kommer du att värdesättas för din erfarenhet samtidigt som det kommer erbjudas möjligheter till vidareutveckling då det är ett företag i framkant som växer! På Geomatikk strävar vi efter att ligga i framkant med tekniska lösningar. Vi jobbar för att finna effektiva smarta lösningar på ett proaktivt sätt.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer arbetsleda ett team och samtidigt arbeta operativt med IT-support till kontorsanvändare och fältanvändare som finns rikstäckande i landet, viss support ges även till externa användare. Du kommer att lösa ärenden via fjärrsupport.
Det stora är att du driver även olika projekt inom IT som tar Geomatikk framåt, det kan t ex vara att implementera ett nytt system eller att förbättra IT-säkerheten. Du kommer också ha ett antal ansvarsområden som du självständigt förväntas utveckla och förbättra.
Du blir en del av arbetet mot ISO certifiering som innebär administrativt arbete med dokumentation och rutiner.


Din profil
För att lyckas i rollen har du minst 5 års arbetslivserfarenhet inom IT, ju bredare kunskap du har desto bättre.
Det är ett krav att du har mycket goda kunskaper i;
Microsoft Azure
Active Directory
Det är mycket meriterande om du har hög kunskap i;
Office 365
Windows 10
Android
Har du läst om och t ex arbetat med IT-säkerhet är det ett stort plus, lika så om du kan system som MDM, RMM, WMware, eller kan nätverk. Har du ett stort intresse för infrastruktur kommer det hjälpa dig i rollen. Vi ser också gärna att du tidigare haft en roll där du "haft många bollar i luften" och att det är en roll du trivs med.
Du har ett inre driv med en förmåga att inspirera och ge din omgivning positiv energi. Din sociala förmåga är viktig och vi tror att du har lätt för att se möjligheter och gillar förändringar. Vi vill att du är en lagspelare som delar med dig av din kunskap.
Du speglar Geomatikks värdeord - serviceinriktad, framtidsorienterad, pålitlig och inkluderande.

Känner du igen dig och vill vara med på denna framgångsrika resa? Tveka inte att skicka in en ansökan!

Övrig information
Placeringsort: Göteborg eller Gävle
Start: Enligt överenskommelse
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Vardagar, kontorstider
Lön: Individuell lönesättning

Geomatikk har valt att samarbeta med Maxkompetens i denna rekryteringsprocess. Har du frågor angående tjänsten så kontakta gärna ansvarig rekryterare på Maxkompetens, Anders Gustavsson på anders.gustavsson@maxkompetens.se. Urval och intervjuer kommer ske löpande i denna process så ansök gärna på www.maxkompetens.se redan idag!
Ansökningar via e-post mottages ej på grund av GDPR.

Om Maxkompetens
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003. Vi har kunduppdrag i hela landet och kontor i; Stockholm, Växjö, Kristianstad, Halmstad, Borås & Göteborg. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 250 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.


Om kunden
Med visionen störningsfria ledningsnät har Geomatikk omdefinierat marknaden för skydd av svensk infrastruktur, som fiber- och elnät. Med ledningsanvisning, inmätning och dokumentation av ledningar förebygger vi att privatpersoner och företag drabbas av avbrott i viktiga samhällstjänster.
Hos oss finner du en spännande arbetsplats med utmärkta utvecklingsmöjligheter. Geomatikk ingår i den nordiska Geomatikkgruppen.

Se också den inspirerande kortfilmen om Geomatikk här: https://www.youtube.com/embed/uFJdD6mcIjQ?rel=0
Läs mer om företaget: www.geomatikk.se

Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Övrigt
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.maxkompetens.se
Sista ansökningsdag 1 apr 2023 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003. Vi har kunduppdrag i hela landet och kontor i; Stockholm, Växjö, Kristianstad, Halmstad, Borås & Göteborg. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 250 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri. Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.