Sales Associate till Maersk

Sales Associate till Maersk


Det här är en chans för dig som vill jobba på ett stabilt och lönsamt bolag och göra karriär inom försäljning. Har du rätt attityd, engagemang och inställning kommer Maersk göra sitt bästa för att satsa på dig. Som anställd hos Maersk blir världen din arbetsplats - du blir en del av mångfalden och dynamiken i deras verksamhet från dag ett.

Oavsett dina drömmar och ambitioner erbjuder Maersk spännande karriärmöjligheter i en internationell organisation. Maersks vision är att koppla ihop och förenkla sina kunders logistikkedja och därigenom bli marknadsledande.

Dina arbetsuppgifter
Som Sales Associate på Maersk har du ett stort intresse för internationell försäljning, affärsutveckling och kundrelationer. Du ansvarar för att utöka verksamheten med nya kunder och utvecklar parallellt bolagets portfölj med befintliga kunder. Du stödjer också de seniora säljarna med leadsgenerering och marknadspenetration.

Din profil
Vi söker en person med en starkt säljande personlighet och erfarenhet av relationsorienterad försäljning. Det är av största vikt att du motiveras av att nå resultat och trivs med att genomföra löpande projekt.

Vi kommer lägga stor vikt vid dina egenskaper. God samarbetsförmåga och social kompetens är en förutsättning för att lyckas i rollen. Du är ansvarsfull, resultatdriven och beslutsam, med mycket eget driv. Om du har erfarenhet av CRM är det en fördel, men det är inget krav.

Övrig information
- Placeringsort: Göteborg
- Start: Snarast med hänsyn till uppsägningstid
- Varaktighet: Tillsvidare
- Arbetstider: Dagtid, heltid
- Lön: Lön och anställningsvillkor förhandlas baserat på individuella kvalifikationer.

Maersk har valt att samarbeta med Maxkompetens i denna rekryteringsprocess
Har du frågor angående tjänsten så kontakta gärna ansvarig rekryterare på Maxkompetens Linnéa Gren på 0707-98 70 97 Urval och intervjuer kommer ske löpande i denna process så ansök gärna på?www.maxkompetens.se?redan idag! Ansökningar via e-post mottages ej på grund av GDPR.

Om Maxkompetens
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och har kontor på fem orter fördelade på Kristianstad, Växjö, Halmstad, Borås och Stockholm. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och varje dag har vi ca 280 konsulter ute på uppdrag. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.

Om kunden
A.P. Möller - Maersk är ett integrerat containerlogistikföretag som arbetar för att koppla ihop och förenkla sina kunders leveranskedjor. Som global ledare inom frakttjänster är företaget verksamt i 130 länder. Med ett enkelt komplett utbud av produkter och digitala tjänster, sömlöst kundengagemang och ett överlägset leveransnätverk från hela världen, gör Maersk det möjligt för sina kunder att handla och växa genom att transportera varor var som helst - över hela världen.

Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.maxkompetens.se
Sista ansökningsdag 27 feb 2023 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och har kontor på fem orter fördelade på Kristianstad, Växjö, Halmstad, Borås och Stockholm. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och varje dag har vi ca 280 konsulter ute på uppdrag. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri. Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.