Hoppa till innehåll
MaxiDoor logotyp

Platschef till MaxiDoor i Göteborg!

Publiceringsdatum
09 februari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Vi söker efter en platschef till MaxiDoor i Göteborg!
Med sitt huvudsäte i Frövi, strax utanför Örebro, har organisationen även under de senaste fyra åren satsat i Göteborg, genom förvärv av det anrika bolaget Tollor AB, där de planerar att fortsätta växa med just dig bakom rodret!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker en platschef till MaxiDoor i Göteborg. MaxiDoor är branschledande inom metallpartitillverkning, där de i huvudsak tillverkar och levererar säkerhetsklassade partier i stål och aluminium samt täta ståldörrar till sina kunder. Hos MaxiDoor finns idag ca 90 medarbetare varav 15 är verksamma i Göteborg, både i produktionen men också på sälj- och projektledarsidan! Inom företaget finns det otrolig kompetens, där erfarna medarbetare med stor branschkunskap längtar efter att få ta emot dig!

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos MaxiDoor. Notera att vissa av MaxiDoors uppdrag är säkerhetsklassade; i denna rekryteringsrocess genomförs därför gedigen bakgrundskontroll av dig som kandidat.

Arbetsuppgifter
Företaget arbetar i huvudsak inom två ben; produktion och försäljning. Som platschef ansvarar du för det dagliga i produktionen tillsammans med driftledare, samtidigt som du på sikt kommer ansvara för att fortsätta utveckla säljorganisationen inom regionen. I rollen som platschef har du huvudansvaret för hela kontoret och rapporterar direkt till VD som arbetar i huvudsak från Frövi.

Du kommer kliva in i en föränderlig fas där du i första hand har produktionsflödet i fokus; du säkerställer att dina medarbetare når sina gemensamma mål, att arbetet genomförs säkerhets- och kvalitetsmedvetet, där du ser till att följa upp leveransflödet både internt men även ut mot kund. Vidare kommer du att få utvecklas i rollen inom försäljning med målsättningen att företaget fortsatt ska kliva in på allt fler marknadsandelar i regionen!

Exempel på ansvarsområden
  • Huvudansvarig för produktion-, personal- och försäljningsfrågor
  • Behålla och utveckla lönsamheten hos befintliga produkter
  • Budget- och resurshantering med lönsamhet och tillväxt i fokus
  • Implementera MaxiDoors produktionssätt i Göteborg
  • Offerera och sälja in nya projekt på etablerade produkter
  • Vara en del i den fortsatta produktutvecklingen
Vi söker dig som
För den här rollen ser vi att du har erfarenhet inom metallpartitillverkning med god produktkunskap. Du kan antingen ha en försäljningsbakgrund inom branschen, eller så har du arbetslett och ansvarat för en produktion med ambitioner att fortsätta utvecklas inom försäljning. Kulturen på bolaget lyder att beslutsvägarna är korta och du kommer att ges frihet under ansvar för att nå dina utsatta mål, vilket gör att som person är du driven, kreativ, lösningsorienterad och kommunikativ.

Du har även B-körkort, samt obehindrade kunskaper i det svenska och engelska språket i tal och skrift

Med det ansvar rollen som platschef innefattar, ser du prestigelöst och öppensinnat på möjligheten att få driva en hel region tillsammans med ledningsgruppen hos MaxiDoor!

START: Enligt överenskommelse, önskvärt innan Q3

STAD: Göteborg

URVAL: Sker löpande

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
MaxiDoor logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
09 mars 2024 (5 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

MaxiDoor tillverkar sa¨kerhetsdo¨rrar och sta°lpartier i Fro¨vi, strax utanfo¨r O¨rebro. De tar fram helhetslo¨sningar fo¨r ho¨g sa¨kerhet och arbetar i na¨ra samarbete med sina leveranto¨rer och uppdragsgivare. Allt ifra°n nykonstruktion och formgivning till kundanpassade totallo¨sningar och service gentemot kunder o¨ver hela Sverige! Läs mer på deras hemsida: