Hoppa till innehåll
Ansök nu

Projektledare med fokus på produkt
Göteborg med omnejd

Vill du bidra till att minska miljöpåverkan och främja en renare global miljö? Då ska du läsa vidare!

Vi på Marinfloc AB kan lösa den marina sektorns miljökrav med våra energieffektiva lösningar som har visat sig fungera med stor framgång. Sedan start har Marinfloc varit ledande inom innovativa system för rening av avloppsvatten på fartyg och offshore-enheter. För att rena vatten använder vi flockningstekniken eftersom det har visat sig vara den absolut mest effektiva metoden.

Vi erbjuder
Som projektledare på Marinfloc får du en varierande arbetsdag i ett härligt team på ett familjärt företag. Rollen är en ny satsning och unik roll på företaget, där du får vara med och påverka.

Vad säger Per Bolinder, Sales Director om Marinfloc?

"För att lyckas i tjänsten som projektledare bör man ha ett öppet sinne samt en vilja att lära sig och utvecklas. Detta i kombination med att man är en do:er kommer att leda till succé.

Som ledare är jag en inspirerande, energisk och driven människa som gillar korta beslutsvägar och att få saker gjorda. Jag försöker skapa ett förtroende för medarbetarna så att de alltid känner en trygghet och support från mig om de behöver det i dialog eller beslut. Min dörr är alltid öppen."

Läs mer om vad Per och hans kollegor har att säga om tjänsten och företaget på https://career.masterhelp.se/marinfloc

Arbetsuppgifter
Som projektledare är du ansvarig för våra både befintliga och utvecklingsprojekt inom automation och för hur produkten ska utvecklas för att vara säljande och möta kundernas behov. I rollen som projektledare driver du projekt från start till mål, med kalkylering, budget, tidsplan, implementation och dokumentation. Du kommer även driva och implementera utökade/nya funktioner på befintlig utrustning för att utveckla digitala tjänster. Inledningsvis kommer introduktionen att hållas på kontoret i Varekil, lämplig placeringsort är Göteborg med omnejd.

Du kommer också:

  • Implementera produktlösningar i projekten med avseende på kundnytta / säljbarhet
  • Leda, dokumentera och leverera projekt enligt avtal med kund
  • Strukturera kunddata som rör el och automation
  • Säkerställa att det finns uppdaterad och tillgänglig information inom el och automation inom organisationen
  • Bistå koncernen med kunskap kring el/automation

Din profil
I rollen som projektledare med fokus på produktutveckling söker vi dig som har en teknisk utbildning inom automation, mekatronik, mekanik eller motsvarande i erfarenhet. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet inom produktutveckling med projektledning samt kundkontakt. Som person är du serviceminded och kommunikativ där fokus är nöjda kunder. Du har lätt för att ta egna initiativ och planera ditt dagliga arbete på ett strukturerat sätt. I en liten organisation bör du även vara prestigelös och en sann lagspelare.

Vidare ser vi gärna att du:

  • Har förståelse för och kan läsa elritningar
  • Har kunskap inom PLC
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringskonsult Josefine Petersson, 0702-501429, och Cassandra Åkerblad, 0720-708970, på Intenso Teknikrekrytering.

För fackliga frågor kontakta Björn Aadnöy, 0304-606340 ordförande i fackklubben unionen som finns på plats hos Marinfloc. Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Your browser does not support the video tag.

Om Marinfloc AB
Marinfloc är ledande inom innovativa system för rening av avloppsvatten på fartyg och offshore-enheter. Vår reningsutrustning omfattar länsvatten, borrslänt, svart- och gråvatten samt oljigt slam. Framgången för Marinfloc ligger i vår kunskap och långa erfarenhet inom marinteknik. Vi är stolta över det faktum att all Marinfloc-teknik är grundligt utvecklad ombord på fartyg och offshore-installationer för att uppfylla villkoren ombord och inte bara för att uppfylla regler som inte speglar verkligheten.

Läs mer på www.marinfloc.com

 

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
22 juni 2023 (18 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Denna rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering som är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och IT. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare