Hoppa till innehåll
Maranics AB logotyp

Entreprenöriell VD

Publiceringsdatum
21 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Entreprenöriell VD till Göteborg

Vi söker nu en entreprenöriell VD för att leda en lönsam tillväxtresa de kommande åren.

Vi erbjuder dig möjligheten att utveckla ditt ledarskap och dina förmågor i en fartfylld och positiv miljö. Vi är ett bolag med ambitiösa planer och förutom att leda kompetenta medarbetare, blir du högst ansvarig för att utveckla och stärka Maranics AB position på marknaden.

Du drivs av tillväxt, ser möjligheter, är orädd och gillar att skapa affärer. Du tar ansvar och initiativ samt känner att leda andra faller dig naturligt. Du förstår att ett bolags framgång beror på teamarbete och att man utvecklar och utmanar medarbetarna. Känner du igen dig i ovan kan du vara ledaren vi söker.

Om oss
Maranics AB är ett kompetensdrivet tech företag där vi älskar att digitalisera processen mellan människor och system och på så sätt öka kundens effektivitet och lönsamhet. Maranics har byggt en plattform för att erbjuda partners och slutanvändare en möjlighet att bygga sina egna lösningar.

Om rollen
I rollen som entreprenöriell VD är ditt viktigaste uppdrag att skapa tillväxt i företaget, du är en praktisk visionär som sätter upp mål och ser till att organisationen tillsammans med dig når dessa.

Vidare ansvarar du för att:

 • Utveckla våra affärer, kunder och förflyttar oss till nya kundsegment
 • Ta en aktiv drivande roll i strategiska frågor och mål
 • Företagets affärsplan och marknadsföringsstrategi som skall leda till att Maranics tar en tydlig position på marknaden
 • Förstå vikten, kraften och möjligheterna med att kombinera stark digital marknadsnärvaro med klassiska relationer i verkligheten
 • Utveckla digital marknadskommunikation och lead-generering
 • Utveckla befintliga strategiska partnerskap med olika intressenter. Det kan vara samarbeten för att ta ramavtal, utveckla affärer med nya kunder tillsammans med partners, eller att arbeta i olika kanaler och på olika marknader
 • Driva aktiv affärsutveckling där det handlar om att utveckla befintliga affärer och tjänster samt att söka nya områden och affärsmöjligheter

Vem är du
Du är en stark ledare som trivs med att vara ett synligt ansikte utåt. Ditt ledarskap präglas av en vi- och tillsammansanda där alla skall vilja vara med och utveckla företaget. Du har ett utvecklat nätverk och stark kännedom om drivkrafterna i branschen i allmänhet och inom IT i synnerhet, som gör att du kan utveckla och positionera bolaget genom att möta de behov marknaden har. Vidare är du handlingskraftig, kan kombinera tempo med kvalitativt arbete och ser möjligheter där andra ser problem.

Sammanfattningsvis:

 • Högpresterande naturlig ledare som andra vill följa
 • VD med erfarenhet inom teknikbolag med goda resultat
 • Medveten om att nyckeln till framgång kommer från medarbetarnas engagemang
 • Väl insatt i hur moderna IT program kan implementeras i operationella företag, ser behoven och möjligheterna
 • Har koll på den finansiella delen av verksamheten
 • Tillväxt är ett ord som får dina ögon att lysa!

Kontakt och ansökan
Har du frågor är du välkommen att kontakta vår styrelseordförande Mikael Rittander på tel. 0766-194736.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi ser fram emot att ha din ansökan snarast då urval kommer ske löpande.

Välkommen med din ansökan!

Maranics, grundades 2018 som en spinoff från en tidigare maritim verksamhet. Idag specialiserad inom banbrytande digitalisering av mänskliga processer i realtid. Vår unika plattform har lett till partnerskap med ledande aktörer inom den maritima sektorn, och är nu redo att utöka den innovativa lösningen till andra industrier. Maranics erbjuder den kompletta lösningen jämfört med sina konkurrenter.

Maranics begins where others ends, offering a digital tool that replaces outdated manual process and checklists. Our real-time collaboration and communication features boost your team's efficiency and our solution works in multiple settings, from cloud to low-connectivity areas, and our reusable data increases your business value. Choose Maranics for superior operational effectiveness. 

Maranics AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
13 jan. 2024 (35 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Intenso Teknikrekrytering är specialister på rekrytering och search av ledare och specialister inom engineering, tech och IT. Vi hjälper tekniska specialister ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp.
https://register.masterhelp.se/candidate/signup
https://www.intenso.se/sv

Fler jobb från samma arbetsgivare

Västerås
Bygg & Hantverk
Företagslogga
Göteborgs stad
Försäljning
Företagslogga
Göteborgs stad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga

Liknande Jobb

Göteborgs stad
Organisation & ledning
Företagslogga
Göteborgs stad
Organisation & ledning
Företagslogga