Hoppa till innehåll
Maquire Sverige AB logotyp

Ekonomichef till Tommy Byggare, Göteborg eller Alingsås

Ansök nu
Som Ekonomichef hos Tommy Byggare ansvarar du för att leda och utveckla ekonomifunktionen med sex ekonomer. Du kommer att arbeta i ett företag med stark kultur som värdesätter engagemang, öppenhet och hållbarhet.

Ansvar och arbetsuppgifter:
  • Ansvar för bolagets ekonomifunktion, uppföljning och rapportering
  • Strategiskt stöd till VD och ingår i ledningsgrupp
  • Leda strategiska projekt och bidra till ständiga förbättringar för ökad lönsamhet och effektivitet
  • Driva budget- och prognosarbete samt delta i processen att sätta verksamhetsmål
  • Kontinuerligt analysarbete av verksamhet, strategier och planer
  • Utveckla rutiner och processer
  • Kontakt med banker, revisorer och rådgivare
  • Adjungerad i styrelsen samt sekreterare
Vi söker dig som har en akademisk utbildning som civilekonom eller motsvarande samt erfarenhet av att arbeta som ekonomichef inom bygg-, fastighets- eller entreprenadbolag. Du har erfarenhet av att leda och utveckla en ekonomifunktion samt kunskap inom projektredovisning. Som person är du affärsinriktad, proaktiv och positiv. Du är också analytisk, kommunikativ och trivs att arbeta i en snabbt föränderlig miljö.

Som ekonomichef hos Tommy Byggare får du möjligheten att arbeta i en öppen och jämlik arbetsplats med stark laganda och bra sammanhållning. Du blir en del av en modern organisation med goda relationer mellan medarbetare, kunder och leverantörer, där du kan bidra till en hållbar framtid.

I den här rekryteringen samarbetar Tommy Byggare med Maquire. Välkommen med din ansökan senast men vänta inte med att höra av dig, vi följer upp efter hand. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Pierre Sander på 0763-413 411.
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
11 juni 2023 (12 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Tommy Byggare är ett av Västsveriges större byggbolag med heltäckande service. Huvudinriktningen är kommersiella fastigheter för handel, industri och kontor samt bostäder och byggservice.

Tommy Byggare grundades 1970. Sedan dess har vi utvecklats till ett betydande byggbolag med verksamhet över hela Västsverige. Vi har kontor i Alingsås, Göteborg, Trollhättan, Vårgårda, Herrljunga och Lidköping. Tommy Byggare omsätter ca 1 miljard kronor och har omkring 320 anställda. Idag ägs Tommy Byggare till 100% av Selin & Samuelsson som tillsammans fortsätter utvecklingen av Tommy Byggare.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare