Butikssäljare till Circle K i Göteborg | Extrajobb

Butikssäljare till Circle K i Göteborg | Extrajobb

Motiveras du av att nå resultat tillsammans med ditt team och av att jobba med människor? Är du på jakt efter ett jobb som bjuder på variationsrika arbetsdagar och som dessutom ständigt bjuder på nya utmaningar? Då kan vi ha rätt utmaning för dig! Just nu söker vi på Manpower butikssäljare till Circle Ks verksamhet i Göteborg. I rollen ingår ansvar för kundrelationer och säljaktiviteter. Välkommen med din ansökan till oss på Manpower!

Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och Circle K. Du kommer att bli anställd av Manpower men arbeta på plats hos Circle K.

<img src="https://mpgnlogo.blob.core.windows.net/swe/0c714387-60f4-490e-a040-b785af621b6b.jpg">

Om jobbet som butikssäljare

I rollen som butikssäljare ansvarar du för att se till att hyllorna är välfyllda och att det är rent och snyggt i butiken samt ge ett positivt och hjälpsamt kundbemötande. Främst kommer ditt ansvar innebära kassahantering och kundbemötande. Något som är extra roligt med den här rollen är att det också ingår att vägleda kunder på ett serviceinriktat och professionellt sätt.

Arbetstiderna som gäller för detta uppdrag är dagar, kvällar, nätter och helger, måndagar till söndagar. Vår kund har öppet dygnet runt vilket innebär att arbetstiderna kan variera. Vi ser gärna att du är flexibel och öppen för varierande skift. För att vara aktuell för uppdraget ska du vara tillgänglig att jobba minst 2 pass i veckan.

Anställningen kommer att inledas med en introduktionsutbildning som kommer genomföras under januari och februari. Första delen kommer genomföras på en och samma station, 3 dagar i rad, på olika skifttider. Därefter kommer du även att få vidare upplärning på andra stationer. Vi kommer ha löpande starter från och med i början av januari.

Är du rätt för rollen som butikssäljare?

För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du känner ett stort engagemang för ditt arbete och att du sätter kundens bästa i första hand. Det är också viktigt att du förmedlar information på ett tydligt och strukturerat sätt.

Till uppdraget hos Circle K söker vi dig som
  • Har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%, till exempel annat extrajobb, studier mm.
  • har fyllt 18 år
  • Behärskar svenska i både tal och skrift
  • har god förståelse för engelska i både tal och skrift
  • kan jobba minst 2 pass i veckan
  • har manuellt B-körkort
Det är meriterande om du har
  • tillgång till egen bil
  • Erfarenhet av detaljhandel-, snabbmats-, säljbranschen eller liknande
  • Utbildning inom detaljhandeln, service, försäljning eller liknande
  • Goda kunskaper i Officepaketet och webbaserade system
I enlighet med vår kunds krav så genomför vi i denna rekryteringsprocess en bakgrundkontroll i brotts- och belastningsregistret inför en eventuell anställning.

I samband med att du registrerar din ansökan får du gärna ladda upp ditt studieintyg/sysselsättningsintyg!

<iframe width="1280" height="720" src="https://www.youtube.com/embed/3diwDS7p6CY" title="Inte hittat din grej än?" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen></iframe>

Vad kan Manpower erbjuda dig?

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals populära arbetsgivare som våra kunder. På manpower.se hittar du mängder av lediga jobb över hela landet. Du kan söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Oavsett vilket får du en trygg och flexibel anställning med stora möjligheter att bygga nya erfarenheter.

Sök redan idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Sabina Larsson, sabina.larsson@manpower.se. Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående men notera att vi INTE tar emot ansökningar via mail.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Övrigt

Placeringsort: Göteborg

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Extrajobb
Sista ansökningsdag 14 mars 2023 (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.