Hoppa till innehåll
Majonnäsfabriken logotyp

Medarbetare till livsmedelsproduktion i Partille sökes!

Ansök nu

Adecco söker nu dig som vill arbeta på lagret hos vårt kundbolag Majonnäsfabriken Skåne-Finkost i Partille! Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Adecco men du anställs direkt av Majonnäsfabriken Skåne-Finkost.

Om Majonnäsfabriken Skåne-Finkost

Majonnäsfabriken Skåne Finkost AB ingår idag i koncernen Sisjö Intressenter AB. Sisjö Intressenter AB är idag en livsmedelskoncern med 6 bolag. Utöver Skåne Finkost ingår även Örneborgs Delikatesser AB, Räkor & Laxgrossisten AB, Delikatessmejeriet i Fjärås, Vinsta Texas Food Company AB samt Stensåkra Charkuteri & Deli AB.
Skåne Finkost tillverkar sedan 1937 i huvudsak äkta färsk majonnäs i eget varumärke, men mal idag även senap ifrån grunden, samt tillverkar även en rad olika såser och dressingar. Våra kunder finns bland restaurang och storhushåll samt livsmedelsgrossister och livsmedelsindustrier. Förutom våra egna varumärken så är vi även EMV producent för ett flertal av Sveriges största livsmedelsföretag.

Om tjänsten

Notera att tjänsten är en direktrekrytering och du kommer genomgå rekryteringsprocess hos Adecco och även Majonnäsfabriken. Du anställs sedan direkt av Majonnäsfabriken.

I rollen som truckförare behöver du vara noggrann och effektiv, vi ser även att du är en positiv lagspelare som arbetar på ett kvalitetsmedvetet sätt. Som person ser du den stora bilden och är bra på att planera ditt arbete och tar ansvar för din egen arbetsinsats. Är du dessutom flexibel, punktlig och social kommer du att passa in alldeles utmärkt!

I arbetsuppgifterna ingår många praktiska moment och jobbet kan vara fysiskt krävande därför ser vi att du är en praktiskt lagd person. Dina arbetsuppgifter kommer utöver truckkörningen att innefatta klassiska lageruppgifter. Det är av vikt att du är en skicklig truckförare och har erfarenhet av att köra främst motviktstruck men erfarenhet av skjutstativ och ledstaplare är meriterande. Vi ser gärna att du har en ansvarskänsla och ett ordningssinne för att kunna administrera in- och utleveranser i datasystem.

Om dig

Vi söker dig som har vill ta dig an en ny utmaning och arbeta med ständiga förbättringar samt vill vara med och utveckla Majonnäsfabriken som bolag. Vi vill att du är ansvarsfull, noggrann, självständig, välorganiserad, flexibel och tålmodig. Vi ser gärna att du har en stark framåtanda, visar vilja, och framförallt - är snäll.

För denna roll söker vi dig som har erfarenhet, utbildning:

- Tidigare erfarenhet av lagerarbete
- Truckkort A1-A4 och B1-B6
- Gymnasieutbildning
- Flytande svenska i både i tal och skrift
- Grundläggande administrativa kunskaper i datorsystem


Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om ansökan

Tjänsten tillsätts löpande, skicka därför in din ansökan så snart du kan. Bifoga ansökningshandlingar i ansökan nedan.
Vid funderingar gällande tjänsten eller rekryteringsprocessen vänligen kontakta ansvarig rekryterare Andreas Palmqvist via mail: andreas.palmqvist@adecco.se

Sökord

Majonnäsfabriken, truck, lagermedarbetare, Partille. lager

Mer info
Sista ansökningsdag
18 juni 2023 (16 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Adecco Rekrytering är Sveriges ledande rekryteringspartner specialiserade på rekrytering av chefer, specialister och generalister inom privat och offentlig sektor. Med 30 års erfarenhet och närvaro på 30-tal orter över hela landet, är vårt viktigaste åtagande att hitta rätt person till rätt jobb, i rätt tid. Vårt mål är att leverera en högkvalitativ rekryteringsresa till våra kunder och kandidater. Vi gör det genom att omvandla komplicerade affärskritiska rekryteringsutmaningar till enkla framtidssäkrade kompetenslösningar. Vi sätter stort värde på att skapa och behålla en nära relation till våra kunder och kandidater - välkommen att ta kontakt med oss!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare